Tarih: 02.10.2024 13:00

Moldova Kişinov Krikova İzlenimleri

Facebook Twitter Linked-in

Cricova, devasa labirentleri ve mükemmel şaraplarıyla dünya çapında bilinen en büyük yeraltı kompleksidir. Bu muhteşem yerin tarihi 1952'ye kadar uzanmaktadır.   

 

 

Moldova şarapçılığının incisi “Cricova”, Moldova Cumhuriyeti'nin tam kalbinde yer almaktadır. 60 metre derinlikte, şarap üreticilerinin gözetiminde, en iyi Cricova şarapları muhafaza edilmekte ve olgunlaştırılmaktadır.Burada en eski şarapçılık gelenekleri korunmuştur, bu nedenle Cricova, ünlü rahip Pierre Perignon'un “Méthode Traditionnele” yöntemine göre köpüklü şarap üreten ülkedeki ilk şirkettir.       Cricova” sadece en yüksek kaliteli ürünleriyle değil, aynı zamanda yeraltı labirentleriyle de gurur duymaktadır. Ünlü mahzenler, dünyanın her köşesinden ve her zamandan toplanmış olağanüstü bir şarap koleksiyonuna ev sahipliği yapmaktadır.

 

 

 

 

Antalya Türk Acentası Hello Otel organizasyonunda,Moldova Tez Tourdan Vitali Tricolicinin Rehberliğinde bu bölgeyi gezme fırsatı bulduk. Kesinlikle bu bölgeyi Hello Otel Acentesı ile gezmenizi tavsiye ederim.

 

 

 

Haber: Hasan Eryiğit 
Kişinov Moldova

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —