Tarih: 10.09.2024 11:31

Muasır medeniyetler seviyesine çıkarak, güçlü kalkınmış müreffeh bir ülke olacağız…

Facebook Twitter Linked-in

Muasır medeniyetler seviyesine çıkarak, güçlü kalkınmış müreffeh bir ülke olacağız… 

2024-2025 Eğitim ve Öğretim yılının ilk ders zili “Çanakkale’den Gazze’ye bağımsızlık ruhu ve vatan sevgisi” parolasıyla çaldı. Aziziye Ertuğrul Gazi İlkokulunda ve Erzurum tarihinin büyük bir gurur ve şanla/şerefle yazıldığı yer olan Aziziye Tabyalarında yapılan törenlere katılan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen öğrencilere seslenerek “bu ülke sizin yeni buluşlarınız sayesinde kalkınmış ve müreffeh bir ülke olacaktır” dedi.

 

 

Tum1habermedya/medyadogu.com/eğitim/yerel/gündem/tarih/ilkders/vatanaşkı

 

 

Törenlerde konuşan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 2024-2025 Eğitim ve öğretim yılının önce Erzurum’a, sonrasında ülkemize hayırlı uğurlu olması temennilerini belirterek; bir milletin en büyük varlıklarının o milletin gençleri, evlatları olduğunu ifade etti.

 

 

Bizim de evlatlarımızın geleceğe en güzel bir şekilde hazırlanması için Milli Eğitim Bakanlığımız önemli bir işlemi yerine getirmektedir. Çünkü biliyoruz ki eğitim; yeni bilgilerin, yeni tecrübelerin, yeniliklerin de öğretildiği yerlerdir. Bugün dünya devletleri eğitim yarışında öne çıkmaktadır, biz de hamdolsun milli eğitim camiası olarak görüyoruz ki devletimiz eğitime büyük bir önem vermektedir. Ve bu yarışta ön saflarda yer almak için yoğun bir gayret sarf etmektedir” diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen; gençlere hitaben “Allah’ın izniyle siz kıymetli gençler, yeni buluşlar ile ülkemizi kalkındırarak, müreffeh seviyesi muasır medeniyetler düzeyi üzerine çıkararak en güzel şekilde güçlü, kalkınmış bir ülke olacağız” temennisinde bulundu.   

 

   

  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —