Tarih: 01.12.2023 18:11

Nerede evliya kabri varsa orası Türk toprağıdır

Facebook Twitter Linked-in

Nerede evliya kabri varsa orası Türk toprağıdır

Bilge Lider Sayın Dr. Devlet Bahçeli bir anısını paylaşırken; merhum Prof. Dr. Erol Güngör hocamızın, “Nerede evliya kabri varsa orası Türk toprağıdır. Evliyası olmayan yerde Türk de yok demektir” dediğini ve gönül dünyamızın yüksek mimarları, inanç hayatımızın şanlı mihmandarları bizi biz yapan vatan, millet ve iman türbedarlarıdır, diyerek yolumuzu açan, gönlümüze İslam ve Türklük sancağını nakşedenlere selam olsun, diyerek gönlümüzden geçeni yüreğimizden geçenle birleştirerek gerçek Horasan’ın temellerinin bulunduğu küçük Horasan’dan her cana selam olsun…   

Milletimize ve Devletimize hizmet aşkı ile 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde Erzurum Horasan Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için müracaat etmiş bulunmaktayım.

Çıktığımız bu şerefli yolda, müracaatımızı kabul buyuran Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'e, Genel Başkan Yardımcılarımız Prof. Dr. Kamil Aydın Bey'e ve Sadir Durmaz Bey'e, Erzurum İl Başkanımız Adem Yurdagül Bey'e, Horasan İlçe Başkanımız Mahir Demir Bey'e saygı ve muhabbetlerimi arz ederim, diyerek 40 yıllık Ocak Kültürünün yoğunlaşmış motiflerini dileklerine sığdıran Yüksel Yıldırım 1962 Horasan doğumlu olup, ilk nefes aldığı günden bu güne kadar Horasan’ın kışın ayazında, yazın ise rüzgarında bağrını ortaya seren bir isimdir.

Horasan’ın kadim topraklarına ilk ayak basan dedelerinin yolunda giderek, vatan ve millet sevdası üzerine yetişmiş ve o yönde eğitimlerini yine Horasan’da tamamlayarak, baba mesleği olan esnaflık ile halkının hizmetinde bulunmakta olan Yüksel Yıldırım hemen hemen 40 yıldır Horasan siyasetinin içerisinde aktif olarak var olan birisi olarak bilinmektedir.

Özü ve sözü bir olan, mertlik yatağı ve erenler diyarı Horasan’ın kendi evladı olan Yüksel Yıldırım, siyasetin içerisine her vatan evladı gibi Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfında başlamış olup, ilerleyen her dönemde gerek Ocak Kültürünün içerisinde ve gerekse ilçe parti teşkilatında görev almış ve halen daha da aktif siyaset içerisinde bulunmaktadır. 

1999-2009 yılları arasında Milliyetçi Hareket Partisinin ilçe teşkilatı yönetiminde görev alan Yıldırım, 2009-2019 yıllarında da Milliyetçi Hareket Partisinden İlçe Belediyesinde encümen üyesi olarak görev yapmış bulunmaktadır.  

Yüksel Yıldırım; “Yerel yönetimlerin siyaset anlayışını bölgesel ve kitlesel zeminden sosyal ve vizyoner bir yapı zeminine taşıyarak, geleceğin değişen ihtiyaçlarını resmedip buna göre proaktif bir biçimde sistemi konumlandıran bir hizmet anlayışıyla, ilçemizi ileri taşıma gayretimizi kıymetli hemşerilerimizin takdirine bırakarak diyoruz ki;

HORASAN için yeni şeyler söyleme vakti çoktan gelmiştir ve hatta geçmektedir.” Diyerek var olan projelerinin, halkının menfaatleri için yıllardır düşünerek ve gözlemleyerek taslak olarak hazırlanmış çalışmalarının, nasip olması durumunda Horasan için ele alacağını belirterek attığı adımın, taşıdığı birlik ve beraberlik niyetinin, İslamın baki kalması zikriyle bir olup, Horasan Erenlerinin duasına kavuşmayı dilemektedir. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —