Tarih: 30.06.2024 17:56

Palandöken Belediye Başkanı Sunar: “Yusuf Tekin yalnız değildir…”

Facebook Twitter Linked-in

Palandöken Belediye Başkanı Sunar: “Yusuf Tekin yalnız değildir…”

Başkan Sunar, kamuoyu gündeminde önemli yer tutan ve kendi ifadeleriyle; bilinçli olarak bazı çevreler tarafından da farklı mecralara çekilmek istenilen “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” ile alakalı kısa ve öz olarak “Sayın Bakanımızın yanındayız” mesajı verdi. 

Tum1haber/medya/eğitim/yerel/Palandöken

Palandöken Belediye Başkanı Av. Muhammet Sunar; Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile geleceğimize dair önemli adımlar atan Türkiye Cumhuriyetimizin Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin'i şükran duygularımızla destekliyoruz. Yerli ve milli değerlerimize sahip çıkan bakanımız var olsun. Eğitimin geleceğine yapılan bu katkılar, genç nesillerimizi daha güçlü kılacak ve ülkemizi ileriye taşıyacaktır, diyerek; düşüncelerini dile getirdi.

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar; bu tür çalışmaların öylesine hemen çekmeceden çıkarılarak, birilerinin fikirleri doğrultusunda bir kağıt-kalem usulü yapılmadığını; konunun uzmanları tarafından çok uzun yıllar süren bir çalışmanın ve fikir birliğinin ürünü olduğunu, ülkemizin içerisinde bulunduğu eğitim problemleri doğrultusunda anlaşılan ve ortak noktalarda birleşme sonucunda ortaya çıktığını ifade ederek, “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli”ni ve bu modelin geldiği aşama noktalarında, emek sarf eden Milli Eğitim Bakanımız ve nezdindeki tüm çalışanlarını her yönüyle destekliyorum, dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —