Tarih: 07.09.2024 07:37

Profesyonel ellerde doğallığınızla yenilenin

Facebook Twitter Linked-in

Profesyonel ellerde doğallığınızla yenilenin

Sağlık teknolojileri alanında; Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Erzurum Atatürk Üniversitesi ve Protek olarak ortaklaşa üretmiş oldukları anti-aging krem ürünlerine uygulama alanı olarak kurulan ve Erzurum merkezli Doğu Anadolu bölgesinin yüksek teknolojik donanımlı Protek/Pro Care Life hizmete açıldı.

 

Medikal, Estetik ve Güzellik çalışmaları doğrultusunda bilimin eşliğindeki ileri teknoloji donanımlı merkez, sektöre iddialı girdi. Açılışa vatandaşların yanı sıra; Erzurum Vali Yardımcısı Ahmet Özdemir, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve STK temsilcileriyle, kurum amirleri katıldı.   

 

 

tum1habermedya/medyadogu.com/yerel/sağlık/teknoloji/medikal/estetik/güzellik

 

 

Pro Care Life Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dursun Geçikli; Erzurum Atatürk Üniversitesi ATA Teknokent Merkezinde hizmete girmiş olan Pro Care Life/Protek sağlık merkezinde bilimin ışığında estetik, güzellik, medikal hepsi bir arada. Konusunda uzman personellerin hizmet vereceğini ve ileri teknoloji donanımına sahip bu sağlık merkezlerinde uzman dermatologların, diyetisyenlerin grev aldığını ve bu profesyonel kadro eşliğinde; Protek (Sağlık hizmetleri), Propharma (İlaç hücresi tedavi, gıda takviyesi ve prp), Profizy (Fizyoterapi ve egzersiz), Procareelife (Anti aging uygulama cilt bakımı ve medikal estetik), Prolab (Laboratuvar hizmetleri)profesyonel cilt bakımı, epilasyon, 4 mevsim buz başlık lazerlifting, el-ayak bakımı, depilasyon gibi hem kadınlara hem erkeklere hizmet verileceğini belirtti.

 

 

 

Güzelliğinize dokunacağız…

 

 

İş insanı Protek Yönetim Kurulu Başkanı Geçikli; Erzurum’da normalde 15 yıldır bu hizmeti verdiklerini, yılların tecrübesi ve kalite anlayışına ilave olarak Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Atatürk Üniversitesi ile ortaklaşa üretmiş oldukları, yeni ürünleri olan antienjenik kremin uygulama alanı olarak kurulan bu merkezde,   istihdam ve kalifiye eleman kapsamı yanı sıra ekonomiye de katkı sağlayacak olmanın huzurunu yaşadıklarını, bu adımların daha ileri ve daha değişik ürünlerin elde edilmesi ve ekonomiye katkısı noktasında çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini ifade ederek, markalaşma adımlarımız devam ederken bizler sizin güzelliğinize dokunmaya devam edeceğiz dedi.  

 

 

Biz bu işin keyif kısmındayız…

 

 

Protek Yönetim Kurulu Başkanı Geçikli; Pro Care Life'de kendinizi sıcak bir aile ortamı içerisinde hissedeceksiniz. Bizlerin bu hizmet esnasındaki tek düşüncesi para kazanmaktan öte, sağlık hizmetleri merkezimizde kendinizi çok özel hissetmeniz olacaktır diyerek, biz bu işin maddi boyutundan daha çok keyif kısmındayız diye ifade etti.

 

 

Her başarılı kadının arkasında kendisi vardır…

 

 

Pro Care Life Medikal Sağlık Merkezi Genel Müdürü Kimyager Canan Sağlam, son teknolojik cihazlarla donatılmış sağlık hizmetleri merkezinde; sağlık hizmetleri, Propharma (İlaç hücresi tedavi, gıda takviyesi ve prp ), Profizy (Fizyoterapi ve egzersiz), Procareelife (Anti aging uygulama cilt bakımı ve medikal estetik), Prolab (Laboratuvar hizmetleri) profesyonel cilt bakımı, epilasyon, 4 mevsim buz başlık lazer, lifting, el &ayak bakımı, depilasyon gibi hem kadınlara hem erkeklere hizmet verileceğini ifade etti. Genel Müdür Sağlam,”Sağlık Merkezimiz Pro Care Life, teknolojik cihazlarla donatıldı. Güzellik ve sağlığın buluşma noktasında doğal güzelliğinizi ortaya çıkarıyoruz. Yapılan tüm kişisel bakım işlemleri öncesinde, ortam hijyeni yeniden sağlanıyor. Kişiye özel malzemelerle de güvenlik ve sağlık ön planda tutuluyor. İyi görünmek, iyi hissetmek için Pro Care Life'yi tercih edin. Gelin, profesyonel ellerde doğallığınızda yenilenin, diye çağrıda bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —