Tarih: 29.06.2024 11:12

PUBLİKE YENİ YERİNDE

Facebook Twitter Linked-in

PUBLİKE YENİ YERİNDE

Antalya Lara’da hizmet vermeye başlayan PublikeJazz&BluesBar geçtiğimiz günlerde görkemli bir tören ile kapılarını eğlence severlere açtı.

 

 

Tum1haber/medya/yerel/tanıtım/Antalya/Hasan Eryiğit

 

 

Ayşegül Yılmaz Daşkaya-Serbülent Özkan ve Selim Bolat ortaklığında açılan işletme, gerek dekorasyonu, gerekse müzik tarzı ile Antalya gece hayatında eğlencenin merkezi olmayı hedefliyor. Açılış gününde Antalya iş, sanat, cemiyet, siyaset ve spor camiasının tanınmış simaları hazır bulundu. 

 

 

Antalya’da uzun yıllardır Publike markası ile yoluna devam işletme, 4 katlı binasında daha geniş kitlelere hizmet sunmayı hedefliyor. Özellikle nezih bir ortamın ve eğlencenin hedeflendiği mekanda Dart Sporu tutkunları için standartlara uygun olarak hazırlanan 2. Kat, ilk günden müdavimleri ile doldu taştı.  Çeşitli ulusal ve uluslararası Dart turnuvaların düzenleneceği katı özel olarak hazırladıklarını söyleyen işletme ortağı ve Publike markasının yaratıcısı Serbülent Özkan, hedeflerinin insanların eğlenirken de spor yapabilme imkanı yaratmak olduğunu söyledi. İşletmenin güzel ortaklarından Ayşegül Yılmaz Daşkaya “ Biz burada insanlara en iyi hizmeti ve kaliteli müzik sunmayı hedefledik. Jazz&Blues sevenlerin gönül rahatlığı ile gelebileceği ve uygun fiyatlara eğlenebileceği bir mekanımız var” dedi.

 

 

İşletme ortaklarından Selim Bolat’ta “ Biz burada hem damak tanına, hem kaliteli müziğe ve güler yüzlü hizmeti ön plana çıkarmayı hedefledik.  Yakın zamanda diğer katlarımızı da hizmete açarak 4 katlı bir eğlence merkezi kuracağız” dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —