-
BIST 100
16072,12%-1,16
-
DOLAR
44,34% 0,10
-
EURO
51,36% -0,26
-
GRAM ALTIN
6210,84% -1,05
-
Ç. ALTIN
10690,32% -0,63
Randevulu hasta doktor tarafından hakarete uğradığını iddia etti
Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde randevulu olarak muayene olmak isteyen bir hasta, doktorun kendisine hakarette bulunduğunu iddia ederek şikayette bulundu.
Diyarbakır’ın Çınar ilçesinden Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne gelen Rukiye Aydın, kadın hastalıkları polikliniğinde görevli uzman doktor tarafından hakarete uğradığını iddia etti. Aydın, tahlil sonuçlarını almak için geldiği sırada doktorun kapıyı yüzüne çarptığını ve kendisine hakaretlerde bulunduğunu belirtti.
Doktorun yapacağı tek şeyin tahlillerine bakmak olduğunu, ancak kendisine "Sana bakmıyorum, tahlillerine bakmıyorum, git, yeniden randevu al, gel. Bunu bilerek yapıyorum." dediğini söyleyen Aydın, bu durumu haksız bulduğunu ifade etti.
Aydın "Diyarbakır'ın Çınar ilçesinden geldim. Uzman Doktor M. T. K'nin yanına gittim. Tahlillerimi almak için gittim. Beni uyardı: 'Bir şey sormayın.' diyerek kapıyı yüzüme çarptı. Diğer hastayı içeri aldı. Ben de 'Beni ne zaman içeri alacaksınız?' dedim. Kendisi bunun üzerine bana hakaretlerde bulundu. Bunun üzerine ben de kendisine cevap verdim. Randevum vardı. Randevumun üzerine gelip muayene oldum, sonra tahlil sonuçları için saat 14.00'te tekrar gelmem söylendi. Yapacağı tek şey tahlillerime bakmaktı. En son bana dediği şey şu: 'Sana bakmıyorum, tahlillerine bakmıyorum, git, yeniden randevu al, gel. Bunu da bilerek yapıyorum.' Kendisi bunu herkesin içinde dile getirdi. Ben bu haksızlığı kabul etmiyorum. " ifadelerini kullandı.
Konu ile ilgili hasta hakları birimiyle görüştüklerini ve başhekimliğe şikâyet dilekçesi verdiklerini ifade eden Aydın, "Konu ile ilgili hasta hakları ile görüştük. Başhekimliğe de şikayet dilekçesi yazdık. Özellikle bunun bir bayanın bir bayana yapmasını kabullenemiyorum. Konunun sonuna kadar takipçisi olacağım. Kendilerinden ne olursa olsun şikayetçiyim. Tamam, kendileri doktordur, hakları var; ama biz de hastayız, bizim de haklarımız var." şeklinde konuştu. (İLKHA)
Müftü Yardımcısı Aktan: Şevval orucu büyük fazilet taşıyor
Şanlıurfa’da bozuk yollar tepkilere neden oldu
Yetimler Vakfı Gazze’de çocuklara bayram sevinci yaşattı
Şanlıurfa’da abi kardeş kavgası silahlı saldırıya dönüştü: Bir yaralı
Bursa’da binlerce fidan toprakla buluştu
İHA pilotu başvuruları yüzde 236 arttı
Çorum’da 3. Puduhepa Kadın Kültür Festivali başlıyor
Antalya’da trafik denetimleri sıklaştı: 35 bin araca ceza
İran, Türkiye’ye doğal gaz akışını kesti
ABD’de petrol rafinerisinde patlama: Bölge halkına evde kalın uyarısı
İDEV: Razaman Hoca'nın tahliye değil beraat etmesi gerekmektedir.
Adıyaman’da ‘Sanal Devriye’ operasyonunda 6 şahıs yakalandı - Videolu Haber
LİMAN Gönüllüleri Filistinli çocuklara bayram sevinci yaşattı
Eskişehir'de İskele 26’ya ışıl ışıl dokunuş ve yeni köprü
Karaciğer sağlığını tehdit eden 6 önemli faktör
Kıyı tesislerine Yeşil Liman Sertifikası düzenlemesi yürürlüğe girdi
Diyarbakır’da 111 aranan şahıs yakalandı
Ankara’da Mescid-i Aksa için yürüyüş çağrısı
Kabine toplandı
Başkan Dayan: ‘Yazıcıoğlu vicdanıyla politika yapan nadir devlet adamıydı’
Kanada’dan Türk vatandaşlarına hızlı vize uygulaması
Çayırova’nın parkları yenileniyor
Konya Karatay Belediyespor, play-off'larda ilk maçına çıkıyor
İstanbul Maltepe’deki işgallere zabıta müdahalesi sürüyor
Mardin’de bitkin halde eve giren ebabil kuşu doğaya salındı
Diyarbakır’da uyuşturucu operasyonu
Diyarbakır’da kaçakçılık operasyonu: 61 şüpheliye işlem
Dünya tüberküloz günü: Önlenebilir hastalık hâlâ milyonları etkiliyor
Diyarbakır’da silah kaçakçılarına operasyon
KSO Başkanı Zeytinoğlu mart ayı kapasite kullanım oranlarını değerlendirdi
Yükleniyor











