Tarih: 27.09.2024 14:42

ROTARY’den Gölbaşı Ziraat odasına tractor ve mibzer desteği

Facebook Twitter Linked-in

Depremden sonra Gölbaşı ilçemize birçok konuda yardımları olan Nemrut Rotary Kulübünün Belediyemize Traktör bağışı yaptığında bende oradaydım. Bu anlamlı bir desteğin odamıza da yapılmasını istedim ve sağ olsunlar beni kırmadılar. İlçemizde küçük tarla ve bahçe sahibi çok sayıda çiftçimiz var. Onlar bağlarını bahçelerini at ile sürüyor. Biz şimdi küçük çiftçimizin bağını bahçesini bize verdikleri traktör ile ücretsiz olarak gidip süreceğiz. Traktöre ihtiyacı olan ekonomik durumu iyi olmayan küçük çiftçilerimizin hepsi bu imkândan faydalanacak. Bize hibe edilen traktör ve mibzer için Caddebostan Rotary Kulübümüze ve Nemrut Rotary Kulübüne çok teşekkür ederim. Memleket için desteğini esirgemeyen herkesten Allah razı olsun” dedi.

Adıyaman’ın 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde en çok zarar gören şehirlerden birisi olduğuna dikkat çeken Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü Proje Sorumlusu Ferit Binzet, kentin ve insanların yeniden eski yaşamlarına dönebilmesi için Türkiye Rotary ailesinin her zaman yeni projelerle Adıyaman’a yardım ettiğini söyledi.

Depremin hemen ardından gerek Türkiye genelinde gerekse yurt dışındaki tüm Rotary Kulüplerinin Adıyaman’a yardım göndermek için adeta seferber olduğunu belirten Başkan Binzet, şöyle konuştu:

“Devletimiz asrın felaketi olarak adlandırılan 6 Şubat depremlerinin ardından yaraların sarılması için tüm gücüyle halkımıza destek oluyor. Bizlerde Sivil Toplum Kuruluşu olarak memleketimizin yeniden ayağa kalkması için yetkililerin de talepleri doğrultusunda ihtiyaç duyulan eksikliklerin giderilebilmesi için gayret ediyoruz. Eğitim ve sağlık projeleri başta olmak üzere kentin sosyal ve kültürel gelişimine ve tanıtımına da katkılar sağlamaya gayret ediyoruz. Umarım Gölbaşı ilçemizde yaşayan küçük çiftçilerimizin kullanması için Ziraat Odasına hibe ettiğimiz traktör ve mibzer herkese bereketli ve bol kazançlar sağlar. Tüm destek olan dostlarımıza ve emek verenlere teşekkür ederim, hayırlı olsun inşallah.” Ifadelerini kullandı.

Kaynak : PHA




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —