Tarih: 14.09.2024 09:16

Sayın Bakanım! Bu saçmalığın sorumlusunu bulamıyor musunuz?

Facebook Twitter Linked-in

Sayın Bakanım! Bu saçmalığın sorumlusunu bulamıyor musunuz?

Kurumunuz bünyesinde olan ve çok uzun zamandır yaşanan bu ve buna benzer birçok sıkıntılı durumun olmasına rağmen, halen daha bu olayların yaşanmasının adını ne koyabiliriz?

Tum1habermedya/medyadogu.com/gündem/hizmet/kamu/PTT/kargo/Erurum/özel-yorum-haber

Devlete ait bir kamu kurumunda verilen hizmet sorgulanıyor, tartışılıyor ve bilhassa sıkıntı yaşanıyor ise sizlerin bu duruma ne tür bir çözüm üretme gayretinde olduğunuz elbette ki merak edilmektedir.

Görünen o ki ne yaşananlar sizin umurunuzda ne de yaşanılan bu durum personellerinizin umurunda… Ortada sıkıntılı bir durum var ve görünen bir kez daha odur ki birilerinin birilerine sözü geçmiyor. Acaba sözü geçmeyen makamdakiler mi, hizmette olanlar mı?

Bu arada sözde hizmet alan, parasıyla rezil olan ve mağduriyetin odağında olan vatandaş mı? Emin olun ki öyle bir pişman ki. 

 

 

Bir faydasının olmayacağını, ilgilenmeyeceğinizi ve hatta umursanmadan diğer olaylar gibi üzeri kapatılacağını bildiğimiz halde, biz bir kez daha görevimizi yaparak durumu olduğu şekilde yayınlayalım.

Son yaşanan olay Erzurum’da yaşandı. Vatandaş Erzurum ana posta merkezinden parasını ödeyerek İstanbul’a gönderilmek üzere PTT Kargo birimine bir koli teslim eder. Kolinin içerisinde olan malzemenin kırılabilecek bir malzeme olduğu belirtilerek te bilhassa üzerine kurumun kendi malzemesi olan “DİKKAT KIRILIR” etiketi yapıştırılarak koli teslim alınır. Buaraya kadar her şey normal ve olması gerektiği gibi… 

Sonrası mı?

Sonrasında, birkaç gün sonra koliyi teslim alan tarafından açılan telefonda kolinin paramparça ve ıslak bir vaziyette hatta tutulan resmi tutanakta olduğu gibi tam da Nasreddin Hocalık bir durumla karşılaşıldığı tespit edilmiştir.

Yani Erzurum’dan İstanbul'a gönderilen ve belirli bir kilograma sahip olan kolimiz güvendiğimiz kamu kurumumuz tarafından iyi beslenmiş bir vaziyette kilo almış olarak ve biraz da dağınık bir vaziyette teslim edilmiştir.

Şaka gibisiniz var ya!!!

Lütfen bu tiyatroya son vererek, işinizi ciddi ve olması gerektiği gibi standarlarına göre ve olması gerektiği gibi yapınız! İçinizde bu kurumun varlığına ve işleyişine halel getirmekte olan var ise (ki var yaşanan sıkıntılarda görülüyor) bu durumun ivedi olarak hal çaresine bakılması gerekmez mi?  

Vatandaşlarımız sizlere emanet etmiş olduğu makamlarınızda yeni bir sorun değil var olan sorunlara çözüm beklemektedir. 

Halen daha bunun nesini algılayamadınız?

Biliyorsunuz ki hiçbir vatandaş kimseyi meşgul ettiği koltuğunda silah zoruyla tutmamaktadır. İşini beğenmeyen, yapamayan veya yeni Türkiye Yüzyılı parolasına ayak uydurmayan/uyduramayan kim var ise lütfen ama lütfen ayak bağı olmasın…

Lütfen ciddiyet, lütfen duyarlılık!!! 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —