Tarih: 30.06.2024 10:38

SERKANDAŞ SİGORTA U-11 YAŞ GRUBUNDA ŞAMPİYON YAKUTİYE SPOR

Facebook Twitter Linked-in

SERKANDAŞ SİGORTA U-11 YAŞ GRUBUNDA ŞAMPİYON YAKUTİYE SPOR

Futbol il temsilciliği tarafından organize edilen ve 14 takımın mücadele ettiği U-11 Yaş Grubu müsabakaları tamamlandı..

Geleceğin yıldız adaylarının boy gösterdiği ve inanılmaz yeteneklerin keşfedildiği, futbolseverlerin çok zevk aldığı bir lig daha sona ermiş oldu.

 

 

 

Tum1haber/medya/spor/Ferit Karakoca

 

 

 

Serkandaş Sigorta U-11 yaş grubu final ve üçüncülük müsabakasına ilgi bir hayli fazla idi.

U-11 Yaş Grubu finalinde Yakutiye spor ile Alfa Dinamik spor karşılaştı.

Kurtulay Öksüz Sadrettin Deniz Yasin Yıldırım ve Ayhan Aktepe'nin Yakutiye sporu lige yeni katılan ve kulüp olarak ilk sınavını veren ve lige çok büyük renk katan Fatih Şengül'ün Alfa Dinamik sporunu 1-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

 

 

Üçüncülük müsabakasında ise Erzurum spor FK ile Genç Ordu Spor karşılaştı.

Zevkli ve çekişmeli geçen maçta gülen taraf Genç ordu spor oldu.

Oğuzhan Şengel' in Genç Ordu Sporu Emrah Gacır yönetimindeki Erzurum spor FK mağlup ederek ligde üçüncü olurken Erzurum spor FK ise ligi dördüncü olarak bitirdi.

 

 

Yakutiye sporun kupasını Gençlik ve Spor il müdürü Levent Çakmur takdim ederken ikinci olan Alfa Dinamik sporun kupasını TÜFAD Başkanı Abdüsselam Gökçan verdi.

Ligde üçüncü olan Genç ordu Spora kupasını 3 Temmuz stadyumu tesis amiri ihsan Topaloğlu verirken Dördüncülük kupasını ise il tertip komitesi üyesi ve Yakutiye spor yöneticisi Sinan Taskesenlioğlu takdim etti.

 

 

Erzurum futbol il temsilcisi Ferit Karakoca saha Komiserleri derneğine ve 3 Temmuz stadyumu saha görevlilerine teşekkür ederken saha komiseri Feti Polat ve İbrahim Şahmili ' ye madalyalarını Gençlik ve Spor il müdürü Levent Çakmur ve TÜFAD Başkanı Abdüsselam Gökçan takdim etti.

3 Temmuz stadyumu saha görevlileri Oktay Demirkaleye madalyasını 3 Temmuz tesis amiri ihsan Topaloğlu verirken Şakir Aydın ' A madalyasını TFF Bölge müdürü Metin Çodur takdim etti, Volkan ise Gençlik ve Spor il müdürü Levent Çakmur takdim etti..

 

 

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —