Tarih: 29.06.2024 09:39

SERKANDAŞ SİGORTA U-12 YAŞ GRUBUNDA ŞAMPİYON 25 MART OLTU SPOR

Facebook Twitter Linked-in

SERKANDAŞ SİGORTA U-12 YAŞ GRUBUNDA ŞAMPİYON 25 MART OLTU SPOR

U12'DE ŞAMPİYON OLTU…

Futbol il temsilciliği tarafından organize edilen ve 17 takımın katılımı ile gerçekleşen Serkandaş Sigorta U-12 Yaş Grubunda play-off finali ve üçüncülük karşılaşmaları tamamlandı.

 

 

Erzurum 3 Temmuz Stadyumu  Serkandaş Sigorta U-12 Ligi’nin play-off finali karşılaşmasına ve üçüncülük maçına ev sahipliği yaptı.  Güne  üçüncülük müsabakası ile başlandı.

 

 

Erdem Gezder 'in Erzurumspor FK ile Engin Deniz'in Yol Sporu karşılaştı. Maçın başından itibaren oyun hakimiyetini elinde bulunduran Erzurumspor FK, karşılaşmadan galip ayrıldı ve lig üçüncüsü oldu. Erzurumspor FK’nin lig üçüncüsü olduğu karşılaşma, Erzurumspor FK 5-1 üstünlüğüyle sonuçlandı.

Tum1haber/medya/spor/Ferit Karakoca

 

 

Şampiyon 25 Mart Oltu Spor

Serkandaş Sigorta U-12 Yaş Ligi’nin play-off finali karşılaşmasında ise 25 Mart Oltu Spor ile Yakutiye Spor karşılaştı. Çekişmeli geçen karşılaşmada, ilk golü Yakutiye Spor bulsa da 25 Mart Oltu Spor karşılık verme de gecikmedi. Çekişmeli geçen final karşılaşmasında 25 Mart Oltu Spor karşılaşmayı 3-2 skorla kazanarak Serkandaş Sigorta U12 Ligi’nin şampiyonu oldu. 

 

 

 

 

 

Karşılaşmanın tamamlanmasının ardından futbolculara madalyaları teknik direktörler ve Türkiye Futbol Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi Ferit Karakoca tarafından takdim edildi.

U-12 Yaş Grubu birincilik kupasını 25 Mart Oltu spora Erzurum futbol il temsilcisi Ferit Karakoca verirken ikinci olan Yakutiye spora kupasını Erzurum spor FK alt yapı koordinatörü Sefa Yunusoğulları takdim etti.

 

 

 

 

 

Ligde üçüncülük kupasını Erzurum spor FK TÜFAD Başkanı Abdüsselam Gökçan verirken Dördüncülük kupasını Erzurum Yol Spora TÜMSAD Başkanı Muharrem Baydan takdim etti..

 

 

 

Gerçekleşen ödül töreninde  Futbolun taban birliklerinden olan Saha Komiserleri derneğinden İsmail Dadaşoğlu'na, 3 Temmuz Stadı görevlisi Oktay Demirkale'ye ve Saha Komiseri Halil İbrahim Şamhili'ye de Türkiye Futbol Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi Ferit Karakoca tarafından madalya takdim edildi..




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —