Tarih: 30.06.2024 11:00

SERKANDAŞ SİGORTA U-13 YAŞ GRUBUNDA ŞAMPİYON ERZURUM SPOR FK

Facebook Twitter Linked-in

SERKANDAŞ SİGORTA U-13 YAŞ GRUBUNDA ŞAMPİYON ERZURUM SPOR FK

Futbol il temsilciliği tarafından organize edilen ve 17 takımın mücadele ettiği U-13 yaş grubu  oynanan final müsabakaları ile sona erdi.

Kalabalık bir taraftar topluluğu önünde ve yağmurun altında oynanan final müsabakasında gülen taraf Erzurum spor FK oldu.

 

 

 

Tum1haber/medya/spor/Ferit Karakoca

 

 

 

 

 

 

Fatih Kula' nın Erzurum spor FK Kurtulay Öksüz Sadrettin Deniz Yasin Yıldırım ve Ayhan Aktepe'nin Yakutiye sporunu 3-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Müsabakayı izleyenler arasında Erzurum Gençlik Spor il müdürü Levent Çakmur, TFF bölge müdürü Metin Çodur, TÜFAD Başkanı Abdüsselam Gökçan Erzurum spor FK alt yapı koordinatörü Sefa Yunusoğulları, Futbol il tertip komitesi üyesi Sinan Taskesenlioğlu Ağrı Eleşkirt Gençlik ve Spor ilçe müdürü Sebahattin Güzel de bulundular.

 

 

 

 

Şampiyon olan Erzurum spor FK kupasını Futbol il temsilcisi Ferit Karakoca takdim ederken ikincilik kupasını Gençlik ve Spor il müdürü Levent Çakmur takdim etti. Ligde üçüncü olan Harb-iş spora kupasını TFF Erzurum bölge müdürü Metin Çodur takdim ederken her iki takımında üçüncü ilan edilen Palandöken spora ise Erzurum spor FK alt yapı koordinatörü Sefa Yunusoğulları takdim etti.

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —