-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,28% 0,18
-
EURO
51,11% 0,65
-
GRAM ALTIN
6522,00% -4,77
-
Ç. ALTIN
11186,94% -2,43
Şırnak'ta bayram öncesi trafik seferberliği: 4 bin 300 personel sahada
Şırnak'ta, Ramazan Bayramı öncesi trafik güvenliğini en üst seviyeye çıkarmak için ekipler sahaya indi,.
"Bayram sensiz olmaz" anlayışıyla gerçekleştirilen uygulamalarda ekipler, kuralların yalnızca cezai yaptırımlardan ibaret olmadığını, doğrudan can güvenliğini ilgilendirdiğini hatırlattı.
Trafik ekipleri, özellikle emniyet kemeri kullanımının ve hız kurallarına uyulmasının önemine dikkat çekerek, en küçük ihmalin dahi telafisi mümkün olmayan kazalara yol açabileceğini vurguladı.
Denetimlerde sürücülere birebir bilgilendirme yapılırken, trafik bilincini artırmak amacıyla broşürler de dağıtıldı.
Şırnak Valisi Birol Ekici de bayram süresince alınan tedbirlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Vali Ekici, vatandaşların Ramazan Bayramı’nı huzur ve güven içinde geçirebilmesi için tüm kurumların sahada olacağını belirterek, “112 Acil Çağrı Merkezi’mizde görevli olan emniyet, jandarma, sağlık, itfaiye, Tarım ve Orman Bakanlığı personeli, karayolları personeli ile il özel idare personelimiz de bayram boyunca sürekli görevinin başında bulunacaktır. Ramazan Bayramı'nda trafik tedbirlerimizi en üst düzeye çıkaracağız” dedi.

Bayram süresince trafik tedbirlerinin en üst seviyeye çıkarılacağını ifade eden Ekici, emniyet ve jandarmadan 4 bin 300’ün üzerinde personelin görev yapacağını kaydetti. Havalimanı, Habur Sınır Kapısı ve otogarlarda da sivil ekiplerin dâhil olduğu geniş güvenlik önlemleri alınacağını belirten Ekici, vatandaşların güvenli bir şekilde seyahat edebilmeleri için tüm imkânların seferber edildiğini vurguladı.
Sürücülere de çağrıda bulunan Ekici, “Sevdiklerine sağ salim kavuşabilmeleri için aşırı hızdan kaçınmaları ve trafik kurallarına titizlikle uymaları büyük önem taşıyor. İçişleri Bakanlığımızın ‘Bayram Sensiz Olmaz’ mottosunu hatırlatıyor, tüm vatandaşlarımızdan kurallara hassasiyetle riayet etmelerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı. (İLKHA)
Nevşehir'de zincirleme kaza: 2 ölü, 7 yaralı
Mutsuzluğun en büyük nedenlerinden biri kıyaslama davranışı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan Başbakanı Şerif ile görüştü
Turan Devletleri Teşkilatı Genel Başkan Yardımcısı Karadağ: ‘Dayanışma ruhunu her zaman yaşatmalıyız’
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek’ten Midyat’a ziyaret
Bölge ülkeleri Riyad toplantısı sonrası ortak bildiri yayımladı
Rusya'dan küresel piyasaya akaryakıt İhracat yasağı hazırlığı
Anahtar Parti Adıyaman İl Başkanı Alsan: ‘Deprem sonrası dayanışma bayramda da sürmeli’
Uzm. Dr. Tayfun Börta’dan Bayramda Beslenme Uyarısı: ‘Kan Şekeri Dalgalanmalarına Dikkat’
HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Durmaz: Bayramı vesile kılarak zulümlerin sona ermesi için dualar edelim
Yapıcıoğlu’ndan Ramazan Bayramı mesajı: Ümmetin ittihadı acil bir ihtiyaçtır
ABD’nin NATO’ya yönelik tehditleri sonrası Merz'den açıklama: Avrupa’nın önceliği savaşın sona ermesi
CHP’li Açar’dan ‘Buckslava’ tepkisi: Gaziantep’in ayarlarıyla, değerleriyle oynamayın
Meyvelerin raf ömrü doğal yağlarla uzatılıyor
Gergerliler Derneği Başkanı Kaya: ‘Dayanışma ruhunu yılın her gününe yaymalıyız’
HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Göçer: Bayramlar kardeşliğin ve ümmet bilincinin yeniden inşasıdır
Şırnak'ta bayram öncesi trafik seferberliği: 4 bin 300 personel sahada
Prof. Dr. Süleymanlı: Tüm zorluklara rağmen bayramlar varlığını sürdürüyor
Başkan Tutdere’den barış ve kardeşlik temennisi
Bursa basınının 'Erdal Abi'si hayatını kaybetti
AB: ABD ve israilin İran'a yönelik saldırıları uluslararası hukukta meşru bir zemine dayanmıyor
Pakistan ve Afganistan arasında ateşkes
Erakçi: Altyapımıza yeniden saldırı olursa sınır tanımayacağız!
Danimarka ABD işgali ihtimaline karşı Grönland’a asker gönderdi
Yeşilay İzmir’den koruma altındaki çocuklara dijital bağımlılık eğitimi
Kocaeli'de Ormanköy yeni yüzüyle ziyaretçilerini bekliyor
Başkan Oral'dan Ramazan Bayramı mesajı
Feribot seferlerine fırtına engeli
İşgal, Mescid-i Aksa'yı 20. gündür kapalı tutuyor: Yarın yüz binlerce kişi bayram namazı kılamayacak!
BUÜ ailesi geleneksel bayramlaşma töreninde buluştu
Yükleniyor











