Tarih: 24.06.2024 08:05

Size Sürgündeki Bağımsız Tataristan Hükümeti üyeleri müracaat ediyor!

Facebook Twitter Linked-in

Herkes biliyor ki: iyilik – iyiliktir, kötülük- kötülüktür, akıl sahipleri bunları hiç karıştırmaz.

Son zamanlar, maalesef, dünyanın en karanlık yerine dönüşen ve derin cehalet altında bulunan Rusya diye adlandırılan topraklarda bir grup yönetici ve onların iyi maaşlı yalakalarında acayip bir şekilde kinli ve nefretli sataşma ve akıl zayıflaması alametlerini seyrediyoruz.

Sayın ak yüzlü, tüm insanlığa iyilik isteyen dünya insanları! Herkes biliyor ki: iyilik – iyiliktir, kötülük- kötülüktür, akıl sahipleri bunları hiç karıştırmaz. - putinin yuttugu ulke tataristan

Sadece ülke dışında kalıp kendi fikrini açık bir şekilde ifade etme imkanı bulan ve bunu yapan kişilere kin ve nefretlerini içlerine sığdıramadıkları için “ayı” vahşeti ile kıyaslanabilecek öfke, hayvanca nefret, hakaretler ve delilsiz suçlamaları televizyon kanallarında izliyoruz, tamamen haksız ve mantıksız “mahkeme” ve “hukuk” karıştırmaları-sataşmalarını görüyoruz, ülkede yaşayan suçsuz akrabalarımıza yönelik hayvanca saldırıları, onları korkutup bizi doğruları konuşmamızdan vazgeçirmeye çalıştıklarını görüyoruz.

Bu haksız işleri yapanlar er ya da geç gerekli cezalarını alacaklardır. Adalet bir zaman yine de yerini bulacaktır!

Haklı olan insanlar bu utanç yalanları söylemez, alçakça kötülükleri yapmaz, suçsuz insanlara iftiralar atmaz, onları korkutmaya, susturmaya çalışmaz.

Bu amelleri ile bu karanlık, nefret dolu kişiler sadece kendilerinin ne kadar kötü, kindar, kana susamış olduklarını tüm dünya’ya gösteriyorlar.

Aydınlığa pislik yapışmaz, zarar dokunmaz!

İhlaslığa, doğruluğa, merhamete kötülük ve dehşet eşit olamaz!

Kendini ve “kölelik zinciri ile bağlı olan” halkını savunanlara iftiralar, karalamalar yapışmaz!

Haklı insanlar korkmaz ve yalanla iş yürütmez! Korkunun ecele faydası yok!

Adalet, hürriyet ve bağımsızlık için mücadele durdurulamayacak!

Kindarlar, saldırganlar, yalancılar ve yaltakçı yalakalar rezil olacaklar!

Sayın ak yüzlü, tüm insanlığa iyilik isteyen dünya insanları! Herkes biliyor ki: iyilik – iyiliktir, kötülük- kötülüktür, akıl sahipleri bunları hiç karıştırmaz. - idil ural halklari tataristan bagimsizlik mucadelesi

Bu müracaat Sürgündeki Bağımsız Tataristan Hükümeti üyelerine ve onların akrabalarına yönelik Tataristan Cumhuriyetindeki Rusya kuvvet kurumları tarafından düzenlenen siyasal baskıya ve ev baskınlarına, Rusya basın-yayın organları tarfından düzenlenen iftira kampanyasına ve yine de tüm milli aktivistlere yönelik siyasal baskılara adandı.

Sürgündeki Bağımsız Tataristan Hükümeti basın hizmeti.
https://tatar-toz.blogspot.com/2024/06/size-surgundeki-bagmsz-tataristan.html / TURKISHFORUM – ABDULLAH TÜRER YENER




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —