Tarih: 14.09.2024 08:11

Spor Bilimleri Fakültesinde yapılacak çok şey var…

Facebook Twitter Linked-in

Spor Bilimleri Fakültesinde yapılacak çok şey var…

Atatürk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Gökhan YAZICI; görevimizin gereğini ve olması gerekeni elbette yapacağız. Ve görülecek ki bu fakültede her şey aslına ve adına uygun olacaktır. Yolumuz uzun ve yapılacak çok şey var…

Tum1habermedya/medyadogu.com/eğitim/yerel/gündem/spor/Erzurum

Tum1habermedya ve Medyadogu.com birlikteliğinde yapmış olduğumuz hayırlı olsun ziyaretlerimiz çerçevesinde gündemimizde Spor Bilimleri Fakültesinde dekanlık görevine başlayan Prof. Dr. Ahmet Gökhan Yazıcı hocamız vardı.

Dekan Yazıcı, kendilerinin burada bulunma amacının sadece masa başında oturarak idari personel olarak görev yapmak olmadığını, görev süresi esnasında bilhassa öğrencilerinin okul eğitimi yanı sıra başarı çıtalarını yükseltme çerçevesinde ellerinden gelen hemen her türü uygulama detayına dikkat edeceklerini ve bu hususta Erzurum’da bulunan bütün basın camiasının imkânlarından faydalanarak öğrencilerinin eğitimlerine katkı sağlayacaklarını belirtti. 

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Gökhan Yazıcı, fakültelerinin Türkiye genelinde ciddi eğitim veren ve tercih edilme sıralamasında ilklere ulaşabilme adımları yanı sıra, okullarının elde edebilecekleri her türlü başarılarıyla da ses getirebilecek düzeye ulaşabilmesi için ciddi çalışmaları tasarladıklarını belirtti. 

Ziyaretimiz esnasında bizlere eşlik eden Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümünün sevilen hocalarından Doç. Dr. Melih Okçu’ya ve Palandöken Rehberlik ve Araştırma Merkezi Uzman Psikolojik Danışmanı ve gazetemiz değerli kalemlerinden Hakan Kırbaş’a ve göstermiş olduğu samimi ev sahipliğinden dolayı Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Gökhan Yazıcı hocamıza da teşekkür ederiz.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —