-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Torosların zirvesine çevreci yatırım
Torosların zirvesine çevreci yatırım
Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü, Torosların yüksek kesimlerindeki iç havzalarda da çevreci altyapı yatırımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Torosların incisi Akseki ilçesine bağlı Güçlüköy ve Bademli mahalleleri paket atıksu arıtma tesislerine kavuşuyor.
ANTALYA (İGFA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen projeyle, Güçlüköy Mahallesi Sürekli Akışlı Paket Atıksu Arıtma Tesisi tamamlanarak hizmete alındı. Aynı proje kapsamında Bademli Mahallesi’nde inşa edilen Paket Atıksu Arıtma Tesisi’nde ise çalışmalar son aşamaya geldi.
200 METREKÜP/GÜN KAPASİTELİ MODERN TESİSLER
Proje kapsamında Güçlüköy ve Bademli mahallelerinde oluşan atıksuların, çevre mevzuatına ve alıcı ortam standartlarına uygun şekilde arıtılarak deşarj edilmesi amacıyla 200 metreküp/gün kapasiteli Sürekli Akışlı Paket Atıksu Arıtma Tesisleri inşa edildi. Çevreye duyarlı ve modern teknolojiyle donatılan tesisler, bölgenin doğal yapısının korunmasına önemli katkı sağlayacak.
TÜM SÜREÇLER TEK ÇATI ALTINDA TAMAMLANDI
Yapım işi kapsamında paket atıksu arıtma tesislerine ait tüm inşaat, mekanik, elektrik, SCADA ve otomasyon imalatları tamamlanırken, tesislerin işletmeye alınması süreci de ASAT ekipleri tarafından titizlikle yürütüldü. Böylece hem işletme güvenliği hem de sürdürülebilirlik esas alındı.
YAKLAŞIK 50 MİLYON TL’LİK ÇEVRE YATIRIMI
Yaklaşık 50 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen proje sayesinde Akseki ilçesinin geleceği güvence altına alınırken, vatandaşların sağlıklı ve temiz bir çevrede yaşamaları hedefleniyor. ASAT Genel Müdürlüğü, içme suyu ve atıksu altyapısında gerçekleştirdiği yatırımlarla Torosların zirvesinden kıyı şeridine kadar Antalya’nın her noktasında hizmet üretmeye devam ediyor.
Malatya'da çocuklara tekne orucu iftarı
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu Diyarbakır’da ilçe başkanları ve il yönetimiyle buluştu
Yetimler Vakfı’ndan iftar programı
Yapıcıoğlu, Şehit Yasin Börü’nün ailesini ziyaret etti
ABD Irak'taki vatandaşlarını ülkeyi terk etmeleri yönünde uyardı
Rusya, Ukrayna'daki askeri ve enerji tesislerini hedef aldı
Lübnan'da can kaybı artıyor: Siyonist işgalcilerin saldırılarında şehit sayısı 826'ya yükseldi
Malatya'da 2 otomobil çarpıştı: 3 yaralı
AB, Rusya’ya yönelik yaptırımları 6 ay daha uzattı
Mardin’de sağanak yağış etkili oldu: Yollar göle döndü
Hakan Fidan: Mescid-i Aksa’yı kapatmak tehlikeli adımdır
Bursa'da gençler bilimle buluştu
Arakçi: Hürmüz Boğazı sadece ABD, israil ve müttefiklerine kapalı
Başkan Bozbey, Bursaspor taraftarlarıyla şampiyonluk heyecanını paylaştı
Yığılca–Yedigöller yolunda genişletme çalışmaları sürüyor
Bursa Büyükşehir Belediyespor zirveyi sevdi
Denizli’de U-10 Futbol Ligi heyecanı yeniden başlıyor
Mersin'de haşere alarmı
Bener: Ramazanın özellikle son 10 günü itikâf ve ibadetle geçirilmeli
Rusya, Yunan gemisini vurdu
Erdoğan: "Gerektiğinde kayıtsız kalmayız"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Mardin Midyat’ta yatırımları tanıttı
Tohumlar geleceğe emanet
Siyonist rejimin Gazze'ye saldırılarında şehit sayısı artıyor: 72 bin 234 şehit
Küçük mimarlar iş başında
Ramazan’ın manevi iklimini Balyanoz’da yaşadılar
Küba ABD ile son dönem görüşmelerini ilk kez doğruladı
Brezilya ile ABD arasında vize gerginliği
Kenya’da sel felaketi: Ölü sayısı 62’ye yükseldi
Fransa’da yerel seçimler için halk sandık başına gidiyor
Yükleniyor











