Bugün, 12 Mart 2026 Perşembe
  • BIST 100

    16406,97%1,32
  • DOLAR

    44,11% 0,08
  • EURO

    51,02% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7337,76% 0,03
  • Ç. ALTIN

    11798,29% -0,24

UKAB’ın üyeleri Antalya’da buluştu

Ulusal Kurtuluş ve And Birliği Partisi (UKAB), Türkiye’nin dört bir yanından gelen üyeleriyle Antalya’da buluştu. UKAB Genel Başkanı Hüseyin Hakkı Kahveci Antalya’da da il başkanlığı açacaklarının müjdesini verdi

SİYASET 9.02.2026 13:49:58 0
UKAB’ın üyeleri Antalya’da buluştu

Kuruluşunu tamamlayan Ulusal Kurtuluş ve And Birliği Partisi (UKAB) Partisi, Genel Başkan Hüseyin Hakkı Kahveci ve genel merkez yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Antalya teşkilatı ile bir araya geldi. UKAB Genel Başkanı Hüseyin Hakkı Kahveci’nin katılımıyla Sky Business Otel’de gerçekleşen programa Türkiye’nin 81 ilinden üyeler katıldı. Açılışta konuşmasını yapan UKAB Türk Ocakları Antalya Şube Başkanı Zeynep Yılmaz Hindistan, “Günümüzde, siyasi partilerin işlevsiz ve yetersiz olduğunu görüyoruz. Yüzlerce yıl bu topraklar için Türk’ün kanı akıtıldı. Türk’ün kanını akıtanların planını tutacak gibi olsa da en iyi planı yapanın planı devrededir ve uygulayıcı Hüseyin Hakkı Kahveci’dir. Antalya Atabey 19 Gençlik Kültür Ocakları İl Başkanlığı’nın düzenlediği 2026’nın ilk UBAP Parti buluşmasını gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Atabey 19 Türk Ocakları ile çıktığımız yolda, tam bağımsız Türk ve Dünya hakimiyeti var. Görevlerimizden biri de Türk’ü ve onun yanındakileri uyandırmaktır. Bizleri böl-parçala-yönet mantığı ile bölmeye çalışanlara karşı toplandık. Türkiye kötü yönetim nedeni ile birçok kalemde enflasyona uğradı. Bunlardan biri de siyasi parti enflasyonu. Bugün ülkemizde 188 parti var. Biz, politik bir partiyiz ancak siyasi bir parti değiliz. Çünkü siyaset kelimesi partimizin ideolojini açıklamaya yeterli değil” diye konuştu.

UKAB Genel Başkanı Hüseyin Hakkı Kahveci, “Biz Atatürk’e saklanan ve partisini işgal etmiş particiler değil, Atatürk’ün bizzat kendisiyiz. Biz Hazreti Muhammed’in arkasına saklanıp kendilerine İslamist rozet taktıkları değiliz. 1 yıl önce İstanbul ve Trabzon’da başlattığımız kuruluş hikayemizde, Antalya’da kuruluş için görev verdiklerimiz kendilerini nimetten sayıp, bizim buraya gelişimizi 1 yıl ertelediler. Şimdi biz buradayız, onlar yok. Unutmasınlar ki ben her yere yetişecek güce sahibim. Geçtiğimiz hafta aynı otelde milletvekilleri olan bir parti 40 kişi ile toplanabildi. Biz bu kadar kalabalıksak ana muhalefet konumundayız. Antalya’ya 5-10 kişi ile gelebilen ve medyada yer bulabilmek için belediye başkanı ziyareti yapan siyasi partiler var. Ancak büyük şerefli cephenin ana karargahı UKAB Partisi’dir, partinizi bırakıp buraya geleceksiniz. Antalya Atabey 19 Gençlik Kültür Ocakları İl Başkanlığı’nın organizasyonuyla, Atabey 19 Türk Ocakları Türkiye Teşkilatı’nın desteğiyle, bu salonu dolduran Antalyalı misafirlerimizle, Antalya UKAB Parti Antalya Teşkilatı’nın kuruluş çalışmasını bugünden itibaren başlattık. Sayın Serpil Baldemir’i de il başkanlığına getireceğiz” ifadelerini kullandı.

UKAB Üyeleri Antalya’da Buluştu: İl Başkanlığı Kuruluyor
Ulusal Kurtuluş ve And Birliği Partisi (UKAB), Türkiye’nin dört bir yanından gelen üyeleriyle Antalya’da bir araya geldi. Genel Başkan Hüseyin Hakkı Kahveci, Antalya’da il başkanlığı kurulacağını açıkladı.
Kuruluş sürecini tamamlayan Ulusal Kurtuluş ve And Birliği Partisi (UKAB), Genel Başkan Hüseyin Hakkı Kahveci ve genel merkez yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla Antalya teşkilatıyla buluştu. Sky Business Otel’de gerçekleştirilen toplantıya Türkiye’nin 81 ilinden parti üyeleri katıldı.
“Siyasi Parti Enflasyonu Yaşıyoruz”
Programın açılış konuşmasını yapan UKAB Türk Ocakları Antalya Şube Başkanı Zeynep Yılmaz Hindistan, Türkiye’deki siyasi tabloya eleştiriler yöneltti.
Hindistan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Günümüzde siyasi partilerin işlevsiz ve yetersiz olduğunu görüyoruz. Yüzlerce yıldır bu topraklar için Türk’ün kanı akıtıldı. Bizleri böl-parçala-yönet anlayışıyla bölmek isteyenlere karşı bir aradayız. Türkiye kötü yönetim nedeniyle birçok alanda enflasyona uğradı. Bunlardan biri de siyasi parti enflasyonudur. Bugün ülkemizde 188 siyasi parti var.”
UKAB’ın kendisini klasik bir siyasi yapıdan farklı konumlandırdığını belirten Hindistan,
“Biz politik bir partiyiz ancak siyasi bir parti değiliz. Çünkü siyaset kelimesi partimizin ideolojisini açıklamaya yetmiyor”
ifadelerini kullandı.
Kahveci: “Antalya Teşkilatını Bugün Başlatıyoruz”
UKAB Genel Başkanı Hüseyin Hakkı Kahveci ise konuşmasında hem parti kuruluş sürecine hem de Antalya organizasyonuna dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Kahveci, şunları söyledi:
“Biz Atatürk’ün arkasına saklananlar değil, Atatürk’ün bizzat kendisiyiz. Hazreti Muhammed’in arkasına saklanıp rozet takanlardan da değiliz.”
Antalya’daki teşkilatlanma sürecinin geciktirildiğini belirten Kahveci, artık yeni bir dönemin başladığını vurguladı:
“Bir yıl önce İstanbul ve Trabzon’da başlattığımız kuruluş hikayemizde, Antalya’da görev verdiğimiz bazı isimler süreci erteledi. Şimdi biz buradayız, onlar yok. Ben her yere yetişecek güce sahibim.”
“Bu Kalabalık Ana Muhalefet Gücünü Gösteriyor”
Toplantıya katılımın yüksekliğine dikkat çeken Kahveci, UKAB’ın iddiasını şu sözlerle dile getirdi:
“Geçtiğimiz hafta aynı otelde milletvekili olan bir parti 40 kişiyle toplandı. Biz bu kadar kalabalıksak, ana muhalefet konumundayız.”
Bazı siyasi partilerin yalnızca görünürlük için ziyaretler yaptığını savunan Kahveci,
“Büyük ve şerefli cephenin ana karargâhı UKAB Partisi’dir”
ifadelerini kullandı.
Antalya İl Başkanlığı İçin İsim Açıklandı
Programın sonunda önemli bir duyuru da yapan Kahveci, Antalya UKAB İl Teşkilatı’nın kuruluş çalışmalarının resmen başlatıldığını açıkladı.
“Antalya Atabey 19 Gençlik Kültür Ocakları İl Başkanlığı’nın organizasyonu ve Atabey 19 Türk Ocakları Türkiye Teşkilatı’nın desteğiyle, Antalya teşkilatımızı bugünden itibaren kuruyoruz. Sayın Serpil Baldemir’i de il başkanlığı görevine getireceğiz.”

Yorum Yorum Ekle

Mardin’de iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı

TİHEK’te "İslamofobi ile mücadele" paneli düzenlendi

Adıyaman’da Yeşilay Haftası Satranç Turnuvası gerçekleştirildi

Adıyaman’da Geleneksel Okçuluk Heyecanı yaşandı

Bursa Osmangazi'de Anadolu’nun kahramanlık türküleri yankılandı

Kırmızı bültenle aranan 16 şahıs Gürcistan’da yakalandı

Malatyalılardan Kürecik NATO Radar Üssü ve Patriot tepkisi

Kırmızı bültenle aranan 13 kişi Gürcistan’da yakalandı

İran, siyonist Şin Bet karargahına İHA'yla hedef aldı

Yuvamız Bakırköy’de miniklere “Sıfır Atık” eğitimi

Edirne 2. Amatör’de gruplar belli oldu

Fitre sadece bir yardım değil, oruçtaki kusurları tamamlayan ibadettir

Konya’da kütüphanelerde masa rezervasyonu uygulaması

Çin’in en büyük siyasi toplantısı sona erdi

Konya Karatay’da online rezervasyon dönemi genişliyor

Ordu OKSM'DE Ramazan'ın manevi ışıltısı

Süt ve süt ürünlerinde yoğurt üretimi arttı

Konya’da trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti

Diyarbakır'da otomobil yayaya çarptı

Merkez Bankası rezervleri 197,5 milyar dolara geriledi

İran'ın 41. dalga operasyonu başladı: "Düşmanın her seviyedeki zulmüne tereddütsüz cevap verilecek"

Ömer Kocakaya, Adıyaman’da kaybolmaya yüz tutmuş mesleğini 40 yıldır sürdürüyor - Videolu Haber

Elazığ Valiliği’nden at arabasıyla hasta taşınması iddiasına açıklama

İlaç fiyatlarında yeni kur düzenlemesi yürürlüğe girdi

Kenya’da sel felaketinin sebep olduğu can kaybı yükselmeye devam ediyor

Bakan Göktaş, BM KSK 70'inci oturumu kapsamında ikili görüşmelerde bulundu

Bakan Tekin 12 Mart programına katıldı

Edirne’de 2026 çeltik ekim başvuruları başladı

Paris’te "Türkiye-NATO: Gelecek perspektifleri" konferansı düzenlendi

Ziraat mühendislerinden çiftçilere kritik uyarılar

Yükleniyor

loading
Haberi Sesli Oku

Erzurum’un Prangalarını Kırdığı Gün: 108. Yıl Gururu Havuzbaşı’nda Kutlandı

Başkan Oral , 12 Mart Erzurum’un Düşman İşgalinden  Kurutuluşu ve İstiklal Marşının Kabulü Münasebetiyle Bir Mesaj Yayımladı

Rektör Hacımüftüoğlu’yla başlayan “Öğrencilere Ramazan Jesti”nde bir adım daha: "Işıklı Yol" gelenekselleşti…

Alperenlerden gönül sofrası…

LİDER ERZURUMSPOR'A İSTANBUL'DA ŞOK

YAKUTİYE'NİN ÇOCUKLARI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YOLUNDA...

12 MART'IN IŞIĞI ERZURUM'UN HÜRRİYET'E KAVUŞTUĞU GÜNDÜR

BÜYÜKŞEHİRİN GENÇLERİ ZİRVEDE

ERZURUM: U-14 YAŞ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR...

Vedat Kan’la 25. Gün Programında Dijital Çağın İki Büyük Tehdidi: Dezenformasyon ve Bağımlılık

Yuvamız Bakırköy’de miniklere “Sıfır Atık” eğitimi

Konya Karatay’da online rezervasyon dönemi genişliyor

YKS başvuru süreci bugün sona eriyor

Okullarda ikinci ara tatil yarın başlıyor

Malatya Meslek Lisesinin yeniden inşası için imzalar atıldı

Bingöl Üniversitesinde “Yeni Nesil Üniversite Vizyonu” toplantısı gerçekleştirildi

Bursa'da genç usta adaylarına uygulamalı eğitim

Sözleşmeli öğretmen ek atama sonuçları açıklandı

Minik yürekler ilk seccadeleriyle namazla tanıştı

Büyükşehir’den Gençlere Üniversite Desteği

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14

YAZARLAR