Tarih: 02.10.2024 09:35

Vahidi: İsrail cevap verirse Tel Aviv'in altını üstüne getiririz

Facebook Twitter Linked-in

Devrim Muhafızları Kudüs Gücü'nün eski komutanı Tuğgeneral Ahmed Vahidi, Tesnim haber ajansının siyasi muhabiri ile yaptığı röportajda şunları söyledi:  Başta İslam ülkeleri olmak üzere tüm bölge ülkelerine mesajımız dikkatli olmalarıdır, hassas bir durumdayız.  Bölgeyi, Sünni Hamas'ı ve Şii Hizbullah'ı Siyonist rejime karşı savunuyor, savunuyoruz ve tüm İslam ülkelerinin uyanıklıkla doğru yolda olmalarını bekliyoruz.

Tuğgeneral Vahidi: Biz bölge için huzur ve istikrar istiyoruz, aynı zamanda ulusal güvenliğimiz alanında da kimseyle şakalaşmız yok. Kim düşmanımıza yardım ederse onu da düşmanla birlikte ezeriz.

Devrim Muhafızları Kudüs Gücü'nün eski komutanı şunları söyledi: Artık İslam ülkelerinin doğru tarafta mı yoksa Amerika ve Siyonist rejimin yanında mı olduklarını belirlemelerinin zamanı geldi.  Gazze ve Lübnan'ı destekledik ve destekleyeceğiz.

Vahidi, tüm askeri merkezlerin hedef seçildiğini ve detaylı planlara göre füzeleri ateşlediklerini belirterek şunları söyledi: Gerçek şu ki, bu gece Tel Aviv'i ve Hayfa'yı yerle bir edebilirdik, bu iki şehri yerle bir edebilirdik ama bunu ahlaki ve insani kaygılarımız olduğu için yapmadık ama rejim bir hata yaparsa kararımızı değiştirebilir ve Tel Aviv'in sadece bir gecede altını üstüne getirebileceğimizi kanıtlarız. 

Vahidi şunları vurguladı: Siyonist rejimin yanlış hesap yapma hakkı yoktur eğer hata yaparsa Tel Aviv kendi çöküşünün sorumluluğunu kabul etmelidir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —