Tarih: 15.07.2024 06:51

Varoluş destanıdır bu yazılan

Facebook Twitter Linked-in

Varoluş destanıdır bu yazılan

Nedir bu 15 Temmuz? Denildiğinde; 15 Temmuz 2016 gecesine aklı erenlerin, yola düşenlerin ve sokağa çıkıp bu vatan bizim diyenlerin tek bir vücut, tek bir yürek ve tek bir nefes altında birleştiği gecedir. 

Diyeceksiniz…

Tum1haber/medya/gündem/Erzurum

Tüm-Med Genel Başkanı, Tingader Erzurum İl Başkanı ve tum1haber/medya yönetim kurulu üyesi Azamet Üst 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak, vatandaşlarımızın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutladı. 

Başkan Üst mesajında; bu ve buna benzer gecelerin şanlı tarihimizin ve nadide fertlerinin kahramanlık destanı yazdıkları geceler olduğunu ifade edip, “bahse konu geceler içerdiği manevi haz ve manevi ruh hali itibarıyla birliğimizin ve beraberliğimizin sarsılmaz temellerini oluşturmaktadır”, dedi. 

Vatanını koşulsuz seven kahramanların, birlik ve beraberlik içerisinde tek bir amaç uğruna demokrasinin ve bağımsız özgür Türkiye’mizin kendi hür iradesiyle vatanına ve milletine sahip çıkmasının yıldönümünü yaşamaktayız. Bu gecede yaşananların adına sadece varoluş destanının yazılması diyebiliriz.

Vatan toprağımıza göz diken şeytanın işbirlikçilerinin almış oldukları bu ders sayesinde belki biraz akılları başına gelmiştir diye düşünmek dahi gaflete düşmenin diğer adı olacaktır. BU gece demokrasinin topraklarımızdaki gerçek renginin ortaya çıktığı ve kadim halkımın kendi iradesine sahip çıktığı gecedir. 

Bu gecede ve şanlı tarihimizin daha önceki yaşanmış tüm ihanet gecelerinde vatan için toprağa düşmüş şehitlerimizi yad ediyor, Rabbimden rahmet diliyor ve gazilerimize şükranlarımı tüm kalbi duygularımla arz ediyorum.

Kadim halkımın demokrasi ve milli birlik günleri kutlu olsun.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —