Haberi Sesli Oku

 Vatandaş sordu, Başkan Pekyatırmacı cevapladı

 Vatandaş sordu, Başkan Pekyatırmacı cevapladı

 Vatandaş sordu, Başkan Pekyatırmacı cevapladı

“Vatandaş Soruyor Başkan Cevaplıyor” programının adresi bu kez Hacıkaymak Mahallesi oldu. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı vatandaşlardan gelen soruları içtenlikle yanıtladı.

KONYA (İGFA) -  AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın Türkiye genelinde  “Milletle Bütünleşen Belediyecilik” anlayışıyla  organize ettiği “Vatandaş Soruyor Başkan Cevaplıyor” programları Selçuklu’da peş peşe devam ediyor. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı üçüncüsü gerçekleştirilen programda Hacıkaymak Mahallesi Hatice Hatun Külliyesi’nde vatandaşların sorularını cevapladı.

Başkan Pekyatırmacı, Selçuklu’nun yaşam kalitesini artıran yatırımlar, yürütülen ve planlanan belediyecilik hizmetleri ile ilgili bilgiler verdi.  Başkan Pekyatırmacı programa katılan tüm vatandaşların talep ve önerilerini tek tek dinleyerek notlarını alarak  istişarelerde bulundu.

Programda AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Arif Bağcı da Başkan Pekyatırmacı’ya eşlik etti.

Başkan Pekyatırmacı:“Selçuklu’nun standartlarını yükseltmek için var gücümüzle çalışıyoruz”

Üçüncüsü düzenlenen programda hemşehrileriyle  birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: “Öncelikle ifade etmek istiyorum ki biz vatandaşlarımızla zaten her platformda birlikteyiz iç içeyiz. Her hafta yaptığımız Cuma Buluşmalarımızla, halk günlerimizle, esnaf ziyaretlerimizle bütün mahalle ve ilçemizin her noktasında hemşehrilerimizle bir arada olmaya gayret gösteriyoruz. 

AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkanlığımızın organizasyonunda böyle bir programın icra ediliyor olmasından da son derece mutluluk duyduğumu burada ifade etmek istiyorum. Çok şükür AK Partili belediyeler olarak her zaman odağımızda hizmet var, sizler için varız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip  Erdoğan'ın liderliğinde vatanımıza, milletimize, memleketimize, şehrimize, ilçemize, mahallelerimize ve siz değerli hemşehrilerimize hizmet etmek için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışıyoruz, gayret ediyoruz. Elhamdülillah bu konuda yalnız değiliz teşkilatımız her zaman bizimle birlikte. 

Yine vatandaşlarımız her zaman bizimle birlikte istişarelerimizde onlar bizlere varsa eksiklerimiz bunları mutlaka hatırlatıyorlar. Yapmamız gereken hizmetler üretmemiz gereken yatırımlar varsa bunları mutlaka bize söylüyorlar. Onların bu doğrultuda bize verdikleri katkılarla birlikte de daha güzel hizmetleri hep birlikte üretmenin çabasında olmaya devam ediyoruz. Biz hemşerilerimizle birlikte varız  ve şehrimizin, ilçemizin standardını yükseltmek, insanlarımızın ihtiyaçlarını en hızlı şekilde karşılamak noktasında da bütün ekibimizle birlikte hem belediye çalışanlarımızla, idarecilerimizle, müdürlerimizle başkan yardımcılarımızla en iyi şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Tabiki ihtiyaçlar sınırsız yani hiçbir zaman şunu söyleyemeyiz  bütün yatırımları yaptık, bütün hizmetleri ürettik artık yapacak bir şey kalmadı diyeceğimiz bir durum yok. 

Mutlaka ihtiyaçlarımız sınırsız. Hizmette de hiçbir zaman bir sınır yok. Bu yüzden biz sadece temel belediyecilik hizmetleri noktasında değil, her alanda hemşerilerimizin ihtiyaçları, beklentileri, talepleri ne olursa bunlarla ilgili bütün kurumlarımızla da iş birliği halinde başta Valiliğimiz, Büyükşehir Belediyemiz yine onun dışında merkezde ilçe belediyelerimiz, il müdürlüklerimiz, Diyanetimiz, İl Sağlık Müdürlüğümüz, Milli Eğitim  Müdürlüğümüz, Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz, sivil toplum kuruluşlarımız ve daha kim varsa hepsiyle iş birliği  içerisinde, dayanışma içerisinde istişarelerle birlikte hemşerilerimizin nerede, hangi noktada, hangi alanda ihtiyacı varsa bu alanların tamamında hizmet üretmek ve vatandaşımızın ihtiyaçlarını gidermek noktasında çalışıyoruz, gayret ediyoruz. Az önce de  ifade ettiğim gibi sadece temel belediyecilik hizmetleri noktasında altyapı, park bahçeler, çevre koruma veya imar hizmetleri noktasında değil, eğitimden sağlığa, spora, kültüre, emniyete varıncaya kadar her alanda bu ihtiyaçların tespiti ve en hızlı şekilde de yatırımların  yapılması, hizmetlerin üretilmesiyle ilgili gayret ediyoruz.

Bugün Konyamız çok şükür bütün Türkiye'de örnek gösterilen bir il haline geldi. Özellikle Konya dışından gelen vatandaşlarımız Konya'da yapılan hizmetleri çok iyi bir şekilde görüyorlar ve bunu bizlere de ifade ediyorlar. Çünkü kurumlarla birlikte hareket etmemiz iş birliği ve dayanışma içersinde olmamız neticesinde de ihtiyaç olan bütün hizmetleri çok hızlı bir şekilde sonuçlandırabiliyoruz. Her alanda hemşehrilerimizin, vatandaşlarımızın hem hayat standardını daha yukarıya çekebilmek hem de onlara farklı imkanları sunabilmek için her alanda çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.  Buraya gelen bizimle birlikte olan tüm kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Teşkilatımıza, ilçe başkanımıza da bu organizasyon için ayrıca teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.



Yorum Yazın

Erzurum’da Yaz Turizmi Beklentiyi Karşılamadı

Erzurum’da Yeni Eğitim Yılı Velilere Ağır Geldi

Erzurum’da Kira Artış Tavanı Belli Oldu

HZ. PEYGAMBER’İN AHLAKI İNSANLIK İÇİN KURTULUŞTUR

Erzurum Kuzey Çevre Yolu’nda erkek cesedi bulundu, soruşturma açıldı

İspir’de heyelan sonrası 70 ev tahliye edildi: Risk izleme sürüyor

Doğu Anadolu’da bugün yerel sağanak ve serin hava bekleniyor

Erzurum’da Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı kapılarını açtı

: Erzurum Karayazı’da feci kaza: Aynı aileden 3 kişi yaşamını yitirdi

FUAT DEMİR’İN ACI GÜNÜ

Bursa’da eğitim yatırımları ve güçlendirme çalışmaları yerinde incelendi

Kayseri Kocasinan'da öğrencilere kahvaltı desteği protokolü

Konya Selçuklu'da eğitim yatırımlarına kesintisiz destek

İzmir Metrosu’ndan öğrencilere metro ve tramvay eğitimi

Bursa Hamitler'de 43 yıllık ortaokul yıkıldı... Yerine modern okul geliyor

Çocuklardan Siyer Yarışması’na büyük ilgi: Asıl ödül Peygamberimizin hayatını öğrenmek

Beslenme yardımı birinci yılında binlerce öğrenciye ulaştı

Güneş: Bugün gençlerimizin en büyük ihtiyacı; aidiyet duygusu, doğru rol modeller ve samimi rehberliktir

Türkiye’de bir ilk: Liseliler tercihten önce üniversite öğrencisi oldu

Liseli gençlerden örnek dayanışma: Balon al, Melek’e umut ol

HÜDA PAR Milletvekili Dinç, Elazığ'da köy halkını ziyaret etti

İşgalciler, Batı Şeria'da bir yerleşimciyi yanlışlıkla vurdu

MASKİ, Arguvan’da 114,6 Milyon TL’lik altyapı yatırımını tamamladı

MI6’nın Başkanı Metreweli: Teknoloji güvenliğin merkezinde olmalı

Kütahya'da arıtılan su tarıma kazandırılacak

6 milyar TL'lik 'evde bakım'lar hesaplarda

İstanbul Maltepe'de usta yorumcu Ruhi Su unutulmadı

Şehirlerin geleceği ATRAX 2026’da masaya yatırılıyor

Evde Bakım Yardımı ödemeleri hesaplara aktarıldı

Şırnak güne yoğun sisle uyandı

Bornova’da "Kadınların İnsan Hakları" için güçlü adım

Keçiören’de üniversiteli Trabzonsporlulardan coşkulu horon festivali

Konya'da Altın Dokunuşlar festivali

Bursa İnegöl'de 'engelsiz' yerli malı

Prof. Dr. Zakir Avşar: "Sporda Dürüstlük Kurumu" olmalı

Ankara Kent Konseyi’nde Dünya Türk Dili Ailesi Günü paneli düzenlenecek

Siyonist rejim destekçisi Jose Antonio Kast Şili'nin yeni başkanı oldu

Bursa Osmangazi’de Muay Thai rüzgarı

KOÜ'lü öğrenciler Büyükşehir'in projesini inceledi

Otomobilin koltuklarına gizlenmiş 56 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Asgari ücret mesaisinde ikinci durak perşembe

Brent petrol 61,23 dolardan işlem görüyor

Bursa’nın su kaynağı Uludağ alarm veriyor: Son 10 yılda kar örtüsü yüzde 50 azaldı

Batman'da durdurulan otomobilde 56 kilo toz esrar ele geçirildi

Çocuklarda içe basmaya karşı etkili önlemler!

Çekişmeli boşanma davalarında en çok merak edilenler... Av. Ataol Ertuğrul Gürlek yanıtladı

Çayırovalı çocuklar, Kudüs Macerası etkinliğinde buluştu

İzmir Bornova'da gece mesaisi

Malatya Arguvan'da MASKİ'den 114,6 milyon TL'lik altyapı yatırımı

Batı Trakya’dan Kocaeli’ye arıcılık deneyimi ziyareti

Yükleniyor