-
BIST 100
16203,77%0,06
-
DOLAR
44,11% 0,07
-
EURO
51,08% 0,09
-
GRAM ALTIN
7345,05% 0,12
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00
YAKUTİYE'NİN ÇOCUKLARI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YOLUNDA...
12-14 Mart tarihleri arasında oynanacak Türkiye Şampiyonası 1. tur maçlarında Yakutiye Spor, A Grubu’nda Rize İl Özel İdare, Ordu ve Erzincan temsilcileriyle mücadele edecek.
YAKUTİYE'NİN ÇOCUKLARI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YOLUNDA...
Erzurum’da futbol denildiğinde çoğu zaman akla profesyonel ligler, büyük takımlar ve sonuçlar gelir. Ancak bu şehrin futbolunun gerçek geleceği, soğuk sahalarda hayal kuran çocukların ayaklarından yükseliyor. İşte o hayalin peşinden koşan takımlardan biri de Yakutiye Spor U-14 takımı.
Erzurum Büyükşehir Belediyesi U-14 Ligi’nde şampiyon olarak önemli bir başarıya imza atan Yakutiye Spor, şimdi çok daha büyük bir hedef için sahaya çıkıyor: Türkiye Şampiyonası. Erzurum’u temsil etme sorumluluğunu omuzlarına alan bu gençler, sadece bir kulübün değil, aslında bütün şehrin umutlarını da beraberinde Trabzon’a götürdü.
12-14 Mart tarihleri arasında oynanacak Türkiye Şampiyonası 1. tur maçlarında Yakutiye Spor, A Grubu’nda Rize İl Özel İdare, Ordu ve Erzincan temsilcileriyle mücadele edecek. Turnuvada grup birincisi olan takım bir üst tura yükselecek. Yani her maç, her dakika, her mücadele çok değerli.
Bugün saat 11.00’de oynanacak Rize İl Özel İdare karşılaşması ise Yakutiye Spor için turnuvanın ilk ve belki de en kritik adımlarından biri olacak. Genç futbolcular sahaya sadece kazanmak için değil, Erzurum’un futbol kültürünü göstermek için de çıkacak.
Bu başarıda emeği olan isimleri de unutmamak gerekir. Teknik ekipte yer alan Sinan Taşkesenlioğlu, Kurtulay Öksüz, Sadrettin Deniz, Yasin Yıldırım ve Ayhan Aktepe, genç sporcuların gelişimi için büyük bir özveriyle çalışıyor. Onların emeği, sahada koşan her oyuncunun mücadelesinde açıkça görülüyor.
Erzurum Futbol İl Temsilcisi Ferit Karakoca’nın da söylediği gibi, bu takımın şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Çünkü bu çocuklar yalnızca futbol oynamıyor; disiplin, emek ve takım ruhunu da öğreniyor.
Bugün Trabzon’da sahaya çıkacak olan Yakutiye’nin gençleri için belki de hayatlarının en heyecanlı maçları başlayacak. Erzurum’dan yükselen destek mesajları da bunun en güzel göstergesi. Şehrin dört bir yanında aynı temenni dillendiriliyor:
“Dualarımız sizinle Yakutiyem.”
Sonuç ne olursa olsun, Erzurum’un çocukları bu yola çıkarken zaten önemli bir başarıya imza attı. Çünkü sporun en güzel tarafı, gençlerin hayal kurmasına vesile olmasıdır.
Ve Yakutiye’nin çocukları, bugün o hayalin peşinden koşuyor.
Rektör Hacımüftüoğlu’yla başlayan “Öğrencilere Ramazan Jesti”nde bir adım daha: "Işıklı Yol" gelenekselleşti…
Bakan Bayraktar: Karadeniz’de iki yeni keşif sondajına başlayacağız
Doğu’da kar nedeniyle 44 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor
İçişleri Bakanlığı'ndan İstiklâl Marşı mesajı
Hürmüz Boğazı krizi petrol fiyatlarını tırmandırdı
Batman'da "Dünya Kudüs Günü" için basın açıklaması yapılacak
İran: ABD ve ortaklarına Hürmüz Boğazı'nın geçiş izni verilmeyecek
İran savaşı ABD'ye ilk haftada 11,3 milyar dolara mal oldu
Batman'da Şevval umresi öncesi umre semineri düzenlendi
YKS başvuru süreci bugün sona eriyor
İstiklâl Marşı’nın kabulünün 105'inci yılı dolayısıyla Mehmet Âkif Ersoy kabri başında anıldı
Adıyaman’daki akaryakıt fiyatlarında sınırlı indirim: Benzin 0,72 TL, motorin 1,12 TL düştü
İran-ABD-İsrail gerilimi tırmanıyor: Tel Aviv füzelerle vuruldu
AK Parti Milletvekili Faruk Çelik, atmaca severlere müjdeledi... Artvin ve Rize’de geleneksel atmacacılığa hukuki güvence
Antalya Muratpaşa’nın geri dönüşüm Türkiye’ye ilham oldu
Ankara Keçiören'de 'sıfır atık' denetimi
CHP’li Günaydın: Emekliler bayramı torunlarından kaçırarak geçecek
Brent petrol 97,74 dolardan işlem görüyor
İl Müdürü Tosun’dan ‘İstiklal Marşı'nın Kabulü’nün 105. Yıl Dönümü’ mesajı
Kocaeli Büyükşehir’den toplu taşımaya sıkı denetim
Ramazan’ın manevi iklimi Bursa’dan Balkanlar’a taşındı
Milli parklar ve doğa korumada yeni dönem... Kanun teklifi TBMM'de kabul edildi
HAMAS'tan İspanya'nın kararına destek
Peygamber Sevdalıları Vakfı'ndan Dünya Kudüs Günü çağrısı
Kahta’da düzenlenen panelde, Cengiz Aytmatov’un eserleri ele alındı
Vali Varol’dan ‘İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü’ mesajı
İzmir Karşıyaka’da trafik rahatlayacak
Bursa Nilüfer'in kadın politikaları Güneydoğu Anadolu'ya örnek oluyor
Tavuk yumurtası üretimi yüzde 15,1 arttı
Alperenlerden gönül sofrası…
Yükleniyor









