Bugün, 5 Aralık 2025 Cuma

Milliyetçi Hareket Partisi proğramında yer alan üretici refahını artıran, girdi maliyetlerini azaltan, üretim maliyeti ve ürün fiyatı dengesini gözeten tüm girişimleri destekliyoruz.

Ekilebilir tarım arazilerini genişletmek ve çiftçilerimizi desteklemek zorundayız. Çiftçimiz daha fazla desteklenmeli; mazot, gübre, elektrik, yem gibi girdilerini uygun fiyatla alabilmeleri mutlaka sağlanmalıdır.

Toplulaştırma ile meraya çıkarılan tarımsal hazine arazilerinin ve mera vasfını kaybetmiş arazilerin tarlası az olan veya hiç olmayan çiftçilerimize kiralanması ülkemizin ekonomisine katma değer kazandıracaktır.

Çiftçilerimizin mazot, gübre ve diğer girdi maliyetlerinde sübvanse edilmesi yönünde gösterilecek hassasiyet yüzleri güldürecektir. MHP ve Cumhur İttifakı'nın tüm çiftçilerimizin yanında olduğunu da ayrıca belirtmek isterim.

Büyük sermaye gruplarının perakende sektörüne yatırım yapmaları sonucunda küçük işletmelerin rekabet edebilme güçleri zayıflamaktadır. Mahalle esnafımızın korunabilmesi için yasal düzenlemelerin yapılması artık elzem ve kaçınılmaz hâle gelmiştir.

Çıkan ekonomik krizlerle birlikte, dün tarım karşıtı olanlar tarım dostu, çiftçi dostu olmaya başladı. Bu sevindirici ama sadece konjonktürel olmamalı, tarımın stratejik bir sektör ve desteklenmesi gerektiği her zaman söylenmelidir.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak yapılan düzenlemelerin milletimizin refahının yükseltilmesine, üretim ve istihdamın artırılmasına, vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesine ve uygulama birliği sağlamasına katkı yapacağını değerlendiriyoruz.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi yaşayacak, gücüne güç katacak. Cumhur İttifakı kutlu yol yürüyüşüne devam edecek. Cumhur ittifakı her seçimde olduğu gibi gelecek seçimlerde de müstesna bir zafere ulaşacak.

Milletimiz doğru ile yanlışı birbirinden ayırabilecek en güçlü hakemdir. Siparişle çalışan kamuoyu araştırma şirketlerinin abuk sabuk anketleri neyi söylerse söylesin gelecek seçimler Cumhur İttifakı'nın, Türk milletinin zafer yılı olacaktır.

Zakir Tercan


CUMHUR İTTİFAKI MÜSTESNA BİR ZAFERE ULAŞACAK…

Zakir Tercan

21.08.2025 07:05:00

Erzurum’da Yaz Turizmi Beklentiyi Karşılamadı

Erzurum’da Yeni Eğitim Yılı Velilere Ağır Geldi

Erzurum’da Kira Artış Tavanı Belli Oldu

HZ. PEYGAMBER’İN AHLAKI İNSANLIK İÇİN KURTULUŞTUR

Erzurum Kuzey Çevre Yolu’nda erkek cesedi bulundu, soruşturma açıldı

İspir’de heyelan sonrası 70 ev tahliye edildi: Risk izleme sürüyor

Doğu Anadolu’da bugün yerel sağanak ve serin hava bekleniyor

Erzurum’da Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı kapılarını açtı

: Erzurum Karayazı’da feci kaza: Aynı aileden 3 kişi yaşamını yitirdi

FUAT DEMİR’İN ACI GÜNÜ

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 14 10 1 3 20 33
2.FENERBAHÇE A.Ş. 14 9 0 5 18 32
3.TRABZONSPOR A.Ş. 14 9 1 4 13 31
4.GÖZTEPE A.Ş. 14 7 2 5 10 26
5.SAMSUNSPOR A.Ş. 14 6 1 7 7 25
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 14 7 4 3 7 24
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 14 6 4 4 -1 22
8.KOCAELİSPOR 14 5 6 3 -3 18
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 14 4 6 4 3 16
10.CORENDON ALANYASPOR 14 3 4 7 -1 16
11.TÜMOSAN KONYASPOR 14 4 7 3 -4 15
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 14 3 6 5 -6 14
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 14 4 8 2 -11 14
14.KASIMPAŞA A.Ş. 14 3 7 4 -7 13
15.İKAS EYÜPSPOR 14 3 8 3 -8 12
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 14 2 6 6 -17 12
17.GENÇLERBİRLİĞİ 14 3 9 2 -7 11
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 14 2 10 2 -13 8

YAZARLAR