Bugün, 14 Aralık 2025 Pazar

 Lider Devlet Bahçeli'yi diğerlerinden ayıran özellik, imanın tam olması, imanının gereği milletini sevmesi, bayrağa Türk milletinin simgesi olduğu için saygı duyması, bu çoğrafyanın Türk vatanı olduğunu her yerde söylemesi, ana sütü kadar helal olan Türkçemizin, Türk illeri arasında her yerde aynı şekilde konuşulup, anlaşmasını istemesidir.

Rahmetli Alparslan Türkeş'in "Ülkücüler, insanlık alemi içinde ne uşak olmayı, ne de başkalarını uşak olarak kullanmayı kabul etmeyen, şerefli bir bayrağın taşıyıcısıdır." Sözünü hayata geçiren büyük Liderdir. O, her daim Türkeş gibi memleket meseleriyle uğraşmakta, hemen her soruna çözüm bulmaya çalışmaktadır. Onun bu gayretini, Türk siyasetine kazandırdıklarını görmemek için kör, takdir etmemek için, insanın mefsinin kölesi olması gerekir.

Her şeyi satmaya alışanlarda, her şey mübahtır diyenlerde, menfaatleri için çok çeşitli takla atanlarda şeref ve hasiyet aramak boşa çekilen kürek misalidir… Bu tipler zirveye çıkmak için çekilen kürek misalidir. Bu tipler zirveye çıkmak için sürüngenliği bile göze almış kemiksizlerdir. Kemiği olmayanlardan dik durmaları beklenemez. Bunlar adamlığı yerlerde süründürenlerdendir. Omurgası olmayan politikacılardan her şey beklenir. Devlet Bahçeli, aynı zamanda bunlara verilmiş bir cevaptır. Çünkü O ADAMDIR. O, aynen O, Azeri atasözümde belirtilen adam gibi adamı temsil eder.

Rahmetli Yazar Semiha Ayıverdi, bir eserinde: "Politika kargaşalarına gömülmüş liderler, ufukta bekeleyen tehlikeyi görmiyorlardır." Demiş. Bu söz, günün tablosunun resmidir.

Bu gün var olan tabloda, sahte siyasetçileri türedi, işadamları, politikanın kaşarları olmuş ne kadar adam varsa sahnede. Ufukta bekleyen tehlikeyi göremiyorlar. Ne gibi sonuçlar doğurabileceğinin farkında değiller.

Taraf olarak değil, tarafsız gözle baktığımızda dahi, bu hile düzeninde oyuna gelmeyen tek lider, Devlet Bahçeli kalmıştır. O, politikacılar gibi çok yüze sahip değildir. O, özü sözü bir olan siyasi liderdir. O, bugün Türkiye'de işgal edilmemiş tek kurum olan MHP'nin başındadır.

BilgenLiderimiz Devlet Bahçeli, özü sözü bir olan aynı zamanda sözü anlamlı olan, siyasi yanı kadar edebi yanı da kuvvetli olan biridir. O yüzden de ufuksuz politikacılardan ayrılır…

O, şahsiyeti üzerinde taşıyan adamdır. Örnek bir şahsiyettir. Evet, Saygı Değer Liderimiz Devlet Bahçeli Türk siyasi hayatında yer alan ender şahsiyetlerden biridir. Söylediği gibi, "Kibir gemisinin kaptanı olanlar" Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli'nin yanından dahi geçemezler. Aklını kullanamayanların yeri asla onun yanı olamaz. Onun başkaları gibi kimlik meselesi yoktur. Türk milleti ve devleti için varını yoğunu ortaya koyar.

Para ve makam için tüm değerlerini satacak insanların “dava, ideoloji, insanlık, erdem, ahlak” gibi kavramlar üzerinden nutuk atmaları yüzsüzlüktür ve tiksinti vericidir. Meğer utanmak ne büyük şeref. Ondan mahrum olmaksa ne iğrenç bir zilletmiş. Bunlar gittikleri yeri ocagı söndürürler.

Zakir Tercan


DEVLET BAHÇELİ ÖRNEK BİR ŞAHSİYETTİR…

Zakir Tercan

4.06.2025 13:52:00

Erzurum’da Yaz Turizmi Beklentiyi Karşılamadı

Erzurum’da Yeni Eğitim Yılı Velilere Ağır Geldi

Erzurum’da Kira Artış Tavanı Belli Oldu

HZ. PEYGAMBER’İN AHLAKI İNSANLIK İÇİN KURTULUŞTUR

Erzurum Kuzey Çevre Yolu’nda erkek cesedi bulundu, soruşturma açıldı

İspir’de heyelan sonrası 70 ev tahliye edildi: Risk izleme sürüyor

Doğu Anadolu’da bugün yerel sağanak ve serin hava bekleniyor

Erzurum’da Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı kapılarını açtı

: Erzurum Karayazı’da feci kaza: Aynı aileden 3 kişi yaşamını yitirdi

FUAT DEMİR’İN ACI GÜNÜ

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 16 12 1 3 24 39
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 7 4 4 7 25
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 6 4 5 -1 23
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.CORENDON ALANYASPOR 16 3 4 9 -1 18
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 16 4 6 6 -3 18
11.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
12.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
13.GENÇLERBİRLİĞİ 16 4 9 3 -4 15
14.KASIMPAŞA A.Ş. 16 3 7 6 -7 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 16 4 9 3 -14 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 16 2 6 8 -17 14
17.İKAS EYÜPSPOR 16 3 9 4 -11 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8

YAZARLAR