Bugün, 16 Eylül 2024 Pazartesi

MASAL
              Biraz da gündem peşinde koşalım! CHP li Tan lüzumsuz işler bakanı olarak ;mavi vatan kavramına masal demiş! İşbu yurttaş ; dışişlerinde çalışmış-yurt dışında görevli olarak bulunmuş- deneyimli biri! İşbu kişinin yaptıklarını iş bilmezlik-gaflet –delalet olarak yorumlamak abesle iştigal (pislikle oyalanmak) anlamına gelir.
              İşbu yurttaşın  yediği herzeler ilk değil ,son da olmayacaktır. İşbu kişinin kullanım ömrü bittiğinde isilik gibi bir başkası çıkacaktır. İşbu yurttaşın yaptıklarına düpedüz, Türk düşmanlığı- vatana ihanet- İslam düşmanlığı demek zorunluluk olsa gerek.
              Siyasal İslamcılar havanda su döveceklerine ; İş bu kişinin soy kütüğüne bir baksınlar! Bu cesareti nereden bulduğunu araştırsınlar! Fener Rum Patrikliğiyle dostluk derecesini anlamaya çalışsınlar! Uluslar arası temaslarını incelemeye almalılar!
              İşbu yurttaşın istediği ; yeni gündem oluşturmak ve düşmanlarımızın işlerini kolaylaştırmak, düşman planlarına yardımcı olmak ,cephe gerisinde bozgunculuk çıkarmak olsa gerek.
              İşbu yurttaş, Yunan masallarına inanıyor- İki bin yıllık İsrail masallarının destekçisi oluyor- İş Türk’ün kutsal hedeflerine gelince ! İşi masal düzeyine indiriyor! Yemezler Tan! Sizin gibiler yüce Türk ulusunu aptal mı sanıyor! Yalnızca sizin gibilerde mi zeka- akıl ve deneyim bulunuyor.
              Bizim gençliğimizde ; kulaklarımıza ısrarla söylenen Adriyatik’ten –Çin seddine hedefimiz vardı! Sizler gibi yurttaşlarımızın içten kuşatmalarına rağmen adım adım gerçekleşiyor. Çatlasanız da- patlasanız da gerçekleşecek!
              İletişim başkanlığı ne işe yarıyor! Böylelerinin ipliğini pazara çıkarmalı- işe yaramaz hale getirmelidir. Türk ulusu ariftir .Sezgisi güçlüdür. İşbu yurttaşın! İşbu çıkışı; zamanlama- nitelik-nicelik bakımından önemlidir. Yunan basını ve Yunan makamları tarafından güçlü bir şekilde desteklenmiş ,sahip çıkılmıştır.
              Düşmanlarımızın değirmenine su taşıyanlar şunu asla unutmasınlar! Hiçbir suç cezasız kalmaz! Marşlarında bile Türk’ün kanını içeceklerini söyleyen ,günümüzde bile bu sevdadan vazgeçmeyen Yunanlılara destek vermek için tek şart vardır oda! Aklen-beynen- bedenen Yunanlı olmaktır.
              Türk devleti yola çıkmıştır! Türk devletini durduracak-yolundan döndürecek hiçbir güç yoktur! Sizin gibileri Osmanlı döneminde çok kullanmıştık. Zamanı gelince tekrar kullanmaktan çekinmeyiz! Osmanlının son döneminde yapılan ihanetleri asla unutmadık !Unutmayacağız.
              Nüfus dairelerini yakınca her şeyin kaybolduğunu mu sanıyorsunuz. Türkler asla unutmaz! Türk devleti! Ve Türk devlet aklı asla unutmaz! Yerini ve zamanını bekler! Ne yapılırsa yapılsın kutlu yürüyüşümüz devam edecektir!
              Biz Türkler ve din kardeşlerimiz! (bize sadık olanlar) ile ayrılmaz bir bütün olarak yürüyüşümüzü devam ettireceğiz. Bir vakitler olduğu gibi yeniden batıya ve orta doğuya akacağız ! Bakalım kim durduracak bu muhteşem akını!
              Görklü Çalap’ımızın  görkemli selamları! Kutlu yürüyüşümüze destek veren-Planlayan-  Kutlu yürüyüşümüzün uğraşını(savaşını) veren cümle Türklük aleminin üzerine olsun vesselam!

                                                                                                                                          LÜTFULLAH KALELİ


MASAL

Bizim gençliğimizde ; kulaklarımıza ısrarla söylenen Adriyatik’ten –Çin seddine hedefimiz vardı! Sizler gibi yurttaşlarımızın içten kuşatmalarına rağmen adım adım gerçekleşiyor. Çatlasanız da- patlasanız da gerçekleşecek!

Lütfullah Kaleli

31.07.2024 00:10:00

Başlıksız ve yorumsuz bir haber, yani yorum yok!

NARVAS ile şehrimizin sokakları daha güvenli

ERZURUM B.B. U-14 YAŞ GRUBU 7' İNCİ HAFTA MÜSABAKALARI BİRİ DIŞINDA TAMAMLANDI…

Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Karakoca’nın Mevlit Kandili Mesajı

Sayın Bakanım! Bu saçmalığın sorumlusunu bulamıyor musunuz?

Bu güzide zamanı fırsata çevirmek lazım…

Spor Bilimleri Fakültesinde yapılacak çok şey var…

Mevlid Kandili, Peygamberimizin insanlığa bıraktığı mirası anlamak için önemli bir fırsattır…

ASH İl Müdürlüğü denetimlerini yoğunlaştırdı

Vali Çiftçi ve Başkan Sekmen, şampiyonları kabul etti

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Fenerbahçe 5 4 0 1 11 13
2.Galatasaray 4 4 0 0 11 12
3.İstanbul Başakşehir 4 3 0 1 6 10
4.Beşiktaş 3 3 0 0 6 9
5.Eyüpspor 5 2 0 3 4 9
6.Konyaspor 5 2 2 1 -1 7
7.Sivasspor 5 2 2 1 -1 7
8.Göztepe 4 1 0 3 2 6
9.Samsunspor 4 2 2 0 1 6
10.Kasımpaşa 5 1 2 2 -2 5
11.Antalyaspor 4 1 2 1 -4 4
12.Rizespor 5 1 3 1 -10 4
13.Gazişehir Gaziantep 3 1 2 0 -1 3
14.Alanyaspor 5 0 2 3 -5 3
15.Bodrum FK 5 1 4 0 -5 3
16.Trabzonspor 2 0 0 2 0 2
17.Kayserispor 3 0 1 2 -1 2
18.Hatayspor 5 0 3 2 -5 2
19.Adana Demirspor 4 0 3 1 -6 1

YAZARLAR