Bugün, 12 Eylül 2024 Perşembe

Niyet, herhangi bir şeyi yapmak istemek ve ayrıntılarıyla birlikte araştırmaya geçmek anlamına gelir.

Geçen haftaki yazımda bazı paragrafların eksik değerlendirmeye uğradığını, bana dönüşlerden anladım. İsevi dünya ve Musevilerin niyeti yüz yıllar öncesinden beri bilinen şeyler. Her iki dünyanın yaptıkları yapacaklarının teminatıdır.

İsevi dünya, diğer bir deyişle vahşiler; Balkan savaşlarında, Afrika kıtasında ve istiklal harbinde hayata geçirdikleri insanlığın yüz karası eylemleri babamdan ve gazilerimizden dinledim.

 

Musevilerin eylemlerini ve Siyonist yapıları ise merhum milis general Cevat Rıfat Atilhan’ın kitaplarından öğrenmeye başlamıştım. Kendisini bir kez daha rahmetle minnetle anıyorum.

Museviler timsahın alt çenesini oluşturmaktadır. Avrupalı ve Amerikalıya zemin ve neden hazırlar. Bu günkü Avrupalı vahşi devletlerin tutumunu yüz yıl önce de görmüştük. Tıpkısının aynısı. Filistin bahanesi ile ve Ukrayna neden gösterilerek Anadolu uzak ve yakın kat kat sarılmaya çalışılmaktadır. Bugün Filistin’de sahnelenen vahşete ABD- Avrupalı devletler ortaktır.

Bugün Türk coğrafyası barış ve huzuru yaşıyorsa kara kaşımız kara gözümüz için değil! Güçlü olduğumuz içindir! Benimle aynı görüşü paylaşan ve dikkat çekenler az değil. Kıbrıs ve Kerkük’te yaşananlara dikkat çeken aydınlarımız ve yazarlarımız var.

 

Güçlüyüz ve büyüğüz! Çar çakalın, gözüne kestiremeyeceği kadar büyüğüz. Dünyada hiçbir devlet tek başına bize saldırabilecek kadar güçlü değildir. Avrupalı devletler ve ABD vekil güçlerle saldırmayı denemekte ve ağzının payını almaktadır.

Afrika, Amerika, Asya kıtasında birçok devlet Türkiye’yi ağabey olarak görmekte sorunlarını Türkiye ile çözmeye çalışmaktadır. Vahşi devletler bile Türkiye’ye muhtaç ,son esir takası için Türkiye’ye teşekkür etmek zorunda kaldılar.(son MİT operasyonu ile gerçekleşen)

Afrika boynuzundan Fransız VE ABD’lileri çıkardık. Diğerlerini çıkaracağız .Fransızlar deliriyor. Bize yaptıklarının bedelini ödüyorlar. Daha çok delirecekler. Bunları Ortadoğu’dan da çıkarmalıyız. Savunma sanayimizi çok çok daha ileri taşıyalım. Teknolojik bağımsızlığımızı güçlendirelim.

Enerji bağımsızlığımız için atılan adımlar çok güzel; çok daha güçlü adımların atılacağına da inanıyorum. Bize dost olanlar gözümüzün içine bakıyorlar. Yavuz sultan Selim’in dediği gibi tüm vahşilerin hepsini tek hamlede yenebilecek kadar hatta daha fazla güçlenmeliyiz ki kendimiz güvende olalım. Dostlarımız karamsar olmasın! Hep umutlu olsunlar ve bize güvenmeye devam etsinler.

Nükleer santrallarımız kuruluyor, sayılarının artması, diğerlerinin de kendimiz tarafından kurulacağı günleri özlüyorum. Güçlü devlet, güçlü ordu, güçlü ulus anlayışı benim bitmeyen rüyalarım. Geçmişte yaşamış şanlı Türk devletlerinin hepsinden daha güçlü olacağımız günler, belki yarın belki de yarından da yakın. Bekleyelim mutlaka göreceğiz.

Siyasal iktidarı eleştirebiliriz ,bu bizim demokratik hakkımız. Ancak; devletimizin çok daha güçlü olması için elimizi değil kafamızı taşın altına koymalı kendi kendimize seferberlik varmış gibi çalışmalıyız. Bizim de niyetimiz bu olmalıdır. Sivil seferberlik hem içte hem de dışta! Var mıyız?

Yalnız ben değil her birimiz devletimizin arzuladığı yerde durmalıyız. Ben kendi hesabıma devletimiz ne derse o! Devletim nerede durmamı istiyorsa orada dururum. Devletimiz ne görev verirse yerine getirmekten çekinmem var mı daha ötesi.

Görklü Çalap’ımızın görkemli selamları gizli ve açık kahramanlarımızı- Devletimin çok daha güçlü olması için kendi dünyasında sivil seferberliği hayata geçirenlerin- devletimizin arzuladığı yerlerde dimdik ayakta duranların- Niyeti hayır sonu hayır olanların üzerine olsun vesselam.


Niyet

Siyasal iktidarı eleştirebiliriz ,bu bizim demokratik hakkımız. Ancak; devletimizin çok daha güçlü olması için elimizi değil kafamızı taşın altına koymalı kendi kendimize seferberlik varmış gibi çalışmalıyız. Bizim de niyetimiz bu olmalıdır. Sivil seferberlik hem içte hem de dışta! Var mıyız?

Lütfullah Kaleli

15.08.2024 10:33:00

ISCDFAMS-2024, Atatürk Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleştirildi

ETÜ’nün düşük maliyetli implant üretimi projesi TÜBİTAK’tan destek aldı

Kiremitlik Tabya’da mıntıka temizliği

Atatürk Üniversitesi İletişimde rota belli…

Vali Çiftçi “Türkiye Teknoloji Takımı”yla Palandöken’de

Erzurum amatör futboluna gelecek için bir yıldız daha

ESKİ’de yeni hizmet binasında sona doğru

Rektör Hacımüftüoğlu: “İş birliği ve ortak çalışma kültürü önemli”

Çakmur: “Sporda uzmanlığımızı göstereceğiz”

T3 Vakfı eğitmenleri Palandöken’de buluştu

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Fenerbahçe 4 3 0 1 9 10
2.Galatasaray 3 3 0 0 6 9
3.Beşiktaş 3 3 0 0 6 9
4.Eyüpspor 4 2 0 2 4 8
5.İstanbul Başakşehir 3 2 0 1 5 7
6.Göztepe 4 1 0 3 2 6
7.Samsunspor 3 2 1 0 2 6
8.Kasımpaşa 4 1 1 2 0 5
9.Konyaspor 4 1 2 1 -2 4
10.Sivasspor 4 1 2 1 -2 4
11.Antalyaspor 4 1 2 1 -4 4
12.Rizespor 4 1 2 1 -5 4
13.Gazişehir Gaziantep 2 1 1 0 0 3
14.Bodrum FK 4 1 3 0 -4 3
15.Trabzonspor 2 0 0 2 0 2
16.Alanyaspor 4 0 2 2 -5 2
17.Kayserispor 2 0 1 1 -1 1
18.Hatayspor 4 0 3 1 -5 1
19.Adana Demirspor 4 0 3 1 -6 1

YAZARLAR