Bugün, 6 Ekim 2024 Pazar

Gece maç izlemekten dönen, otobüs durağında ve işlek caddede otobüs bekleyen Fenerbahçe üniformalı, tek kabahati şort giymek olan genç bir kız hüngür- hüngür ağlayarak sosyal medya hesabından canlı yayın yapıyor, muhtemelen korkuyor da:

-Maçtan çıktım, otobüs bekliyorum ve gece olduğu, şort giydiğim için arabalarla  oturduğum durağa  yanaşarak  arabaya oturmamı teklif edenlerden ürpermeye başladım. Bir tek şort giydiğim için mi erkekler yanlış anlıyor, bu ülkede kadınların gece otobüs bekleme hakkı bile yokmuş, anladım diye acı acı ağladığını izledim ve yorumlara baktım. 100 den fazla yorumun az daha tamamı : “Ülkede şeriat olması gerektiğini, kızın neden şort giyip sonra şikayet ettiğini, şort giymişse ona her türlü şehvani yaklaşımın normal olduğunu” - yazan cahil ordusu ile karşılaştım. 

Öncelikle altını çizerek söylüyorum aşağıda sayıp sayıştıracağım eleştiriler asil aile terbiyesi görmüş Adam gibi insan evladı olan erkeklerden uzak olup,  kadına gerçekten değer veren ve kendi iradesine hakim olan , ama maalesef artık günümüzde azınlık teşkil eden Harbi erkeklere saygım sonsuz. 

Bu, zavallı kesim ki, var çareyi şeriat yönetiminde gören, cahil çoğunluk, sözüm ona adiler:

Bana bir tane şeriat adı altında yönetilen İslam ülkesi gösterin ki, orada kadına İslam’ın emrettiği gerçek değer verilsin,  tecavüz ve ölüm olaylarının en yoğun olduğu ülkeler şeriat ülkeleri değil mi, simsiyah çarşafa bürünmüş kadınlar eşya gibi alınıp satılıyor, bre yazıklar onlara neden örtünmüş oldukları için zarar vermekten korkmuyorlar peki?

Siz zihniyeti bozuk erkekler kadınlardan köpek gibi korkuyorsunuz, kadına , kız çocuklarına nefsani yaklaşmaktan hiç çekinmiyorsunuz, sizi kim yargılayacak? Ne kadar adi iseniz tüm sorumluluğu, suçu kadına yüklemeyi hak sayıyor, Allah’tan hiç korkmuyorsunuz. O kızın hatasının ahret karşılığı kendisine aittir, sizin her hangi bir kadına pis nazarla bakmanızdan dolayı o kadın, kız açık giydi diye berat edilmeyeceksiniz, adi herifler asıl o pis bakan gözleriniz de, zarar veren her uzvunuz da cehennemde cayır cayır yanacak. Her kes kendi yaptığı günahtan sorumludur, bunu size hiç öğreten olmadı değil mi? Gerçi onca tecavüz olayına, kadın, çocuk ölümüne hiç gıkını çıkarmayan diyanetimiz var, ne bekliyoruz ki.

Kadına ne kadar saygı gösterirseniz o kadar sevap kazanırsınız, bunu biliyor muydunuz? Nerden bileceksiniz? Dini, İslam’ı hakkı ile öğreten yok ki. 

Şu çöplük dolu kafanızın içini, bozuk ve kokmuşmuş zihniyetinizi bir oturup sorgulamak hiç mi aklınıza gelmiyor? Biz kadınlara Allah günah yazıyor da sizi el üstünde mi tutacak sanıyorsunuz?  Argo küfür orta okul öğrencilerine kadar düştü. Dışarıda yanımızdan geçen hemen hemen yetişmekte olan çoğu erkek çocuklar, genç  erkekler sakız çiğner gibi küfür ediyor, cümlede virgül gibi, kaç kez.  O küfrünüzle övünüyor gibi saçıyorsunuz konuşa konuşa, sizi kim eleştirsin? Yok ki  erkeklere Adamlığı öğreten, okul desen sistem çökük, aile desen baba , anne küfürle konuşuyorlarsa sonuç böyle olur. 

Kadını ezen, nefsi için alet haline getirmiş tüm şeriat ülkelerine bakın, Batı ve ABD kelimenin en kötü manası ile o ülkelerin erkeklerini kullanıyor, her şekilde kullanıyor, terörist yetiştirip  dağa, sahaya savaşa gönderiyor, beyinlerini olmayacak ütopik hayallerle yıkayarak, kadına değer vermeyen hiçbir toplum gelişemez!!!

Ancak para ile satın alınıp,  vekalet savaşlarında paralı asker niyeti ile  uğursuz ölüme zorluyor. İşte o ülkelerde kadınlar belki erkekler gibi çalışıyor ama tecavüz olayına,  kadın ölümlerine en ağır cezaları uyguluyorlar. 

Şunu anlayın ki, Kadın  olmasa hiçbir halt değilsiniz. Bir kere sizi bu güne kadar  yetiştiren, dünyaya getirip  açlıktan, soğuktan, hastalıklardan koruyan bir anneden olmuşsunuz.  Gidin o annenizin elini ayağını öpün, hiçbir kadına da açık giydi diye şehvetle bakmayın.

Her bir insanın takva ölçüsü,  namus örtüsü göz kapaklarıdır. O yan bakan gözlerinize sahip çıkın! Siz ahlaklı olmadan hiç kadından namus, ciddiyet beklemeyin! Bu gün kadınların büyük çoğunluğu fazla açık giyiniyor, bu da sizin günahınızdır, niye mi? Kadınlar erkekleri hayatın her alanında örnek alır. Özetle siz erkekler kim iseniz, biz kadınlar da O’yuz!

 

Vüsale ALİ

KAYSERİ

 

 

 


PİS KAFANIZIN İÇİNİ DEĞİŞİN!

Vüsale ALİ

8.07.2024 09:06:00

Kendi küllerinden doğan efsane Erzurum Spor 4

Belediye Tesislerinde gelinen son nokta: Dışı sizi içi bizi yakar…

U-16 YAŞ MİLLİ TAKIMIMIZ TÜRK DEVLETLERİ FUTBOL TURNUVASINDA FİNALDE

ERZURUM B.B.U-14 YAŞ GRUBU MÜSABAKALARI TAMAMLANDI

ERZURUM SPOR FK U-17 TAKIMI KENDİ SAHASINDA OYNADIĞI MAÇTA 1461 TRABZON SPOR'U 1-0 MAĞLUP ETTİ

Kendi küllerinden doğan efsane Erzurum Spor 3

Benden Selam Olsun Bolu Beyine…

Erzurumspordan Akşam Tarifesi

Vali Çiftçi Paladöken’in zirvesinde

Rektör Hacımüftüoğlu, yemekte öğrencilerle bir araya geldi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 7 6 0 1 15 19
2.Fenerbahçe 7 5 1 1 11 16
3.Beşiktaş 6 5 0 1 10 16
4.Samsunspor 7 5 2 0 5 15
5.İstanbul Başakşehir 7 4 1 2 5 14
6.Göztepe 7 3 1 3 5 12
7.Eyüpspor 7 3 1 3 4 12
8.Bodrum FK 8 3 4 1 -2 10
9.Trabzonspor 7 1 0 6 1 9
10.Alanyaspor 7 2 2 3 -2 9
11.Kasımpaşa 8 1 2 5 -2 8
12.Konyaspor 7 2 3 2 -2 8
13.Sivasspor 8 2 4 2 -3 8
14.Antalyaspor 8 2 4 2 -6 8
15.Rizespor 8 2 5 1 -11 7
16.Gazişehir Gaziantep 6 1 4 1 -4 4
17.Kayserispor 7 0 3 4 -7 4
18.Hatayspor 7 0 4 3 -6 3
19.Adana Demirspor 7 0 6 1 -11 1

YAZARLAR