Bugün, 15 Eylül 2024 Pazar

SİHA
              29 Ağustos günü Kerkük semasında düşürülen SİHA mız. bana ;düştüğü gün ve yer olarak oldukça anlamlı göründü. İlki Kerkük bir Türk yurdudur. Olayın hemen öncesinde yine İran kaynaklı bir oyun tertiplendi ve bir kendini bilmez ;Kerkük’ü Türkiye’den kurtardık açıklamasını yapmıştı.
              SİHA mızın düşürülmesinin ardından, general görünümlü bir soytarı çıktı (Hamudi) SİHAYI kendilerinin düşürdüğünü göğsünü gere, gere söyledi. Ey şebek! Amerikalı askerler Iraklı kadınları topluca becerirken sen neredeydin- Ebu Gureyb’de işkenceler ve kadınların feryatları göklere yükselirken sen kimin kemiğini yalıyordun!
              Konu din kardeşin, senin koruyucun ,sana yardıma koşan Türkiye olunca aslan kesiliyorsun. Senin dişlerini sökecek; pençelerini kıracak güce  ; Türkiye sahiptir. Türkiye gereğini yapmakta asla tereddüt etmez!
              Yalnız; bu şebeğe öyle bir işlem yapılmalı ki yedi göbek nesli unutmasın! Pusuda bekleyen diğer soytarılara  ders olsun! Basit bir araştırmayla şebeklerin gizli ve açık bağlantıları ortalığa saçıldı. Yine olayın ardından, gizli ABD müttefiki İran çıktı.
              Artık İran’ı kollamaktan vaz geçilse iyi olacağa benzer! İran parçalanırsa en büyük payı Türkler alacak ve esir Türk yurtları özgürlüğüne kavuşacaktır. Zamanı ve şartları biz olgunlaştırdıktan sonra!
              Askeri birliklerimizin saldırıya uğramaları dost ateşinden olumsuz etkilenmeleri olasıdır. Gerekli önlemlerin alındığına inanıyorum. İran yanlısı güçlere ve ABD maşası soytarılara neler yapılacağının , hesaplanmış olduğundan şüphem yoktur.
              İşbu soytarılar yalnızca kendi yapacaklarına odaklanıyorlar! Türk’ün yumruğunu dikkate almıyorlar. Türk’ün yumruğu sapma taşı gibidir. İsteyen yumruğun tadına bakabilir. Bakın Yunanlıların merakı ve Türk yumruğunun etkisi 102 yıldan beri sürüyor.
              Türk’ün gücü ve aklı tartışmaya kapalıdır. Tartışılamaz! Öteden beri değindiğim cephe gerisi şartlar- cephe gerisinde alınacak önlemler hayati öneme sahiptir. CIA kayseri(Kapadokya) fotoğrafları paylaşmaya ,iletiler (mesajlar) vermeye başladı.
              Kim ne halt ederse etsin! Bizim birliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmez! Ulusal konularda safları sıklaştırmanın tam vaktidir. Safları sıklaştırmak sırf namaza dururken yapılmaz! (Safları sıklaştırın! Allah’ın rahmeti üzerinize olsun) her daim yapılır.
              Birlik çağrısının Cumhur Başkanı tarafından bizzat yapılması, yaklaşan fitnenin büyüklüğüne ve karanlığına işaret olsa gerektir! Her bir yürek toplu vurmak ,dik durmak zorundadır. “Yürekler toplu vurdukça onu top sindiremez.!”(düşmanlarımız bir halt yiyemez!)Din kardeşliği bir yere kadar! Örneği; Iraklı soytarı; Hamudi generali.
              Tedbir bizden !Takdir Allahtan! Haşdi Şabisinden bilmem neyine kadar hepsi toplanıp gelsinler hepsinin hesabını, devletimiz görecek kudrettedir. Yeter ki; yüreklerimiz toplu vursun! Namık Kemal gibi haykırmaya varmısınız! “Bütün esbabı cefasını toplayıp gelsin felek , Dönersem kahpeyim Milleti azimetten”.
              Görklü Çalap’ımızın görkemli selamları , Namık Kemal gibi haykıranların- düşman maşalarını kıranların- şebek sahiplerinin bellerini kırmaya hazırlananların- Türk ulusunun geleceğini aydınlatmak için uğraş (savaş) verenlerin  - Birliğimizi ,beraberliğimizi pekiştirenlerin üzerine olsun  vesselam.
Not: M.Haber 7. Com.31/8/2024                                                                                 
                                                                                                                                          LÜTFULLAH  KALELİ


SİHA

Bakın Yunanlıların merakı ve Türk yumruğunun etkisi 102 yıldan beri sürüyor.

Lütfullah Kaleli

1.09.2024 23:52:00

ERZURUM B.B. U-14 YAŞ GRUBU 7' İNCİ HAFTA MÜSABAKALARI BİRİ DIŞINDA TAMAMLANDI…

Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Karakoca’nın Mevlit Kandili Mesajı

Sayın Bakanım! Bu saçmalığın sorumlusunu bulamıyor musunuz?

Bu güzide zamanı fırsata çevirmek lazım…

Spor Bilimleri Fakültesinde yapılacak çok şey var…

Mevlid Kandili, Peygamberimizin insanlığa bıraktığı mirası anlamak için önemli bir fırsattır…

ASH İl Müdürlüğü denetimlerini yoğunlaştırdı

Vali Çiftçi ve Başkan Sekmen, şampiyonları kabul etti

Erzurum’da ilköğretim haftasından renkli görüntüler

ERZURUM B.B. U-14 YAŞ GRUBUNDA 6'INCI HAFTA MÜSABAKALARI TAMAMLANDI…

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 4 4 0 0 11 12
2.Fenerbahçe 4 3 0 1 9 10
3.İstanbul Başakşehir 4 3 0 1 6 10
4.Beşiktaş 3 3 0 0 6 9
5.Eyüpspor 4 2 0 2 4 8
6.Konyaspor 5 2 2 1 -1 7
7.Sivasspor 5 2 2 1 -1 7
8.Göztepe 4 1 0 3 2 6
9.Samsunspor 4 2 2 0 1 6
10.Kasımpaşa 4 1 1 2 0 5
11.Antalyaspor 4 1 2 1 -4 4
12.Rizespor 5 1 3 1 -10 4
13.Gazişehir Gaziantep 3 1 2 0 -1 3
14.Bodrum FK 5 1 4 0 -5 3
15.Trabzonspor 2 0 0 2 0 2
16.Alanyaspor 4 0 2 2 -5 2
17.Kayserispor 2 0 1 1 -1 1
18.Hatayspor 4 0 3 1 -5 1
19.Adana Demirspor 4 0 3 1 -6 1

YAZARLAR