Bugün, 16 Eylül 2024 Pazartesi

 

#Sevgili AKP’liler ve #Türkmilleti AKP'ye ve AKP'yi oluşturan zihniyet halen ortaçağ karanlığından kurtulamamiş çürümüş zihniyet oldugunu 20 yılda anlamış olman gerekir " yok halen anlayamadiysan bir sorun var demektir".?

Bu zihniyeti oluşturan cemaat ve tarikatlarn #kurdukları kirli ilişkilerle ağıyla el gecirdikleri #TV'ler de yıllardır yalan söyleyerek seni tıpkı masallarda ki  gibi 20 yıldır #uyuttugünü anlamış olman gerekir simdi senin uyanma vaktin.!

AKP ve AKP'yi oluşturan çürümüş çağdışı zihniyet yıldır sizi #uyutmak için özellikle de #TRT'de üst üste milyonlarca TL harcayarak yayınlanan #Osmanlı dizilerin'de anlatilanlar ne yazık ki size anlattıkları gibi ne bir tarihi  gerçek nede Osmani anlatildigi gibi hiç bir doğru #değil tamamı bir kurgu. ?

AKP ve #zihniyeti sizi aldatmak icin yıldır size masal ve menkıbeler #anlatıyorlar senin tek kurtuluşun içine sürüklendiğin bu hayaller dunyasindan biran önce kurtulmak ve uyanmaktir "aksi bir eylem senin için #yok olmak demektir."!

ŞİMDİ GERCEKTE #TARİHE GÖRE SULTAN ABDULHAMIT #KİMMİŞ.?

#Yahudiler, Sultan Abdülhamid'in izni ile 1882 yılında Filistin’deki 2. yerleşimlerini kurdular ve 1890 yılına kadar #Filistin' deki Yahudi yerleşimci sayısı 50 #bine çıktı. Yine aynı dönemde Filistin'de Aşkenaz Yahudilerine 30 bin dönüm toprak satıldı.

Bugünkü #İsrail'in kemik nüfusu ve İsrail #Ordusu'nun temelini oluşturan HAGANAH birlikleri hep Abdülhamid'in döneminde yeşerdi. 1908'de Abdülhamid'in son döneminde #Filistin'deki Yahudi nüfus 100 bini aşmıştı. Yahudi yerleşimciler Sultan Abdülhamid'in yaptığı iyiliklere minnet duygularını göstermek adına 1901 yılında üzerinde Sultan Abdülhamid ve Theodor Herzl'in bulunduğu kartpostallar bastırdılar.

Sizlere son bir ek #bilgi daha vermek istiyorum onurlu halkım.!

Mayer Alphonse de Rothschild Bettine Caroline de Rothschild Adelheid de Rothschild Soyisimlerinden de anlaşılacağı üzere Rothschild Ailesine mensup bu 3 kişiye bizzat Abdülhamid tarafından "Devlet Nişanı" verilmiştir. Ayrıca, Yine Abdülhamid Döneminde Elie Scheid'e de #Devlet Nişanı verilmiştir. Peki Elie Scheid kimdir? Rothschild Ailesinin Filistin Kolonilerinden sorumlu müdürüdür...

Son Olarak; Benim bu #yazdıklarıma inanmamakta özgürsünüz, ama hiç olmazsa bir araştırın ondan sonra yazın ve afiş olarak sağa sola asın!" #Sultanım sen gittin gideli #Filistin yetim kaldı" diye...

#Belge... Tarih: 27 Ağustos 1884 (Abdülhamid Dönemi) Kaynak: Devlet Arşivleri-Osmanlı Filistin Arşivleri sf:141. Konu: Teberiye Yahudilerinin Hırsızlara Karşı Korunması. ------ #Kudüs Mutasarrıfı'na Bazı sârık makûlesinin tekessürü cihetiyle rahat ve emniyetleri perişan olmakda olduğuna ve ifadât-ı saireye dair Taberiya'de mukim Yahudi taifesi tarafından i‘tâ olunan takrîrin tercüme-i meâli manzûr-ı vâlâları için leffen irsâl olunmuş olup malum-ı devletleri olduğu üzere vikâye-i asayiş-i memleket ve muhafaza-i emniyet-i sekene ve ra‘iyye a‘zam-i vezâif-i hükûmet olduğundan merkûm Yahudilerin bu suretlemün selibü'l- emniye olup kalmaları bir vechile caiz ve lâyık olamayacağından esbâb-ı lâzımeye hemen teşebbüs birle iade-i asayişlerine ve zîr-i idare-i düstûrîlerinde bulunan sair mahallerin dahi hıfz-ı istirahata kemâl-i itina ve himmet buyurulmaları siyâkında şukka...

#Belge... Tarih: 15 Ağustos 1893 (Abdülhamid Dönemi) Kaynak: Devlet Arşivleri-Osmanlı Filistin Arşivleri sf:273-274 Konu: Rusya ve Romanya'dan Sınırdışı Edilen Yahudilerin Filistin'de Kanunsuz Olarak Mülk Edindiklerini Bildirir Rapor.

#Belge... Tarih: 24 Nisan 1898 (Abdülhamid Dönemi) Kaynak: Devlet Arşivleri-Osmanlı Filistin Arşivleri sf: 295-297 Konu: Teberiye'de Bulunan Yahudi Nüfusun Tespiti. Belge... (Dikkat bu çok önemli) Tarih: 14 Mart 1900 (Abdülhamid Dönemi) Kaynak: Devlet Arşivleri-Osmanlı Filistin Arşivleri sf: 309-311 Konu: Hayfa'da Baron Rothschild'in kararlaştırılandan fazla arazi alarak üzerine muhacir iskan etmesinin tahkiki.

#NOT: Bakınız çok önemli bir tarihi belge sunuyorum, zira bu belgeye göre Abdülhamid ve Baron Rothschild arasında bir toprak alımı antlaşması yapılmış, yani Abdülhamid Baron Rothschild'in Filistin'de toprak satın almasına müsade etmiş. Rothschild'ler de kararlaştırılan miktardan fazla arazi alınca bunun araştırılması istenmiş.

Vermiş olduğum bütün belgeler #Osmanlı Devletine ait belgelerdir ve hepsi Devlet Arşivlerinde bulunmaktadır. Bakınız bunların dışında #Filistin'de Galata Bankerlerine de toprak alma izinleri verilmiştir.

Abdülhamid #Filistin'e yerleşecek Yahudilerin, Rothschild'lerin, Herzl'in ve Galata Bankerlerinin kontrolünde yerleşmesine özen göstermiş, bunların dışındaki Yerleşimcilerin Filistin'e yerleşmeleri ile mücadele etmiştir.  Yani Abdülhamid ne olursa olsun AKP'den çok daha iyidir, Kontrolsüz #Göç ile mücadele etmiştir. Ama yine de kontrolsüz göçe pek mani olamamıştır, zira #Filistin'deki Araplar katekulli yaparak kendi topraklarını #Yahudilere satmışlardır.

Bunlar hepsi belgelidir arkadaşlar, devletin arşivleri AKP'lilere ardına kadar açıktır.  Öyle #Mısır Püskülünün verdiği bilgilerle sallamayın, iktidardasınız gidin araştırın... Biraz da eğlenelim ne dersiniz?

#TRT'deki malum dizide Abdülhamid ve Rothschild sarayın bahçesinde kahve içiyorlar ve Abdülhamid Rothschild'e ayar veriyor. Aslında Abdülhamid'in #Rothschild'lere verdiği şey ayar değil, devlet nişanı ve topraktı... 

Ali Berham ŞAHBUDAk


YILLARDIR SAHİPSİZ KALMIŞ ONURLU HALKIM BENİM.!

“ARTIK UYANMA VAKTİN GELDİ”.?

Ali Berham Şahbudak

7.08.2024 13:20:00

Başlıksız ve yorumsuz bir haber, yani yorum yok!

NARVAS ile şehrimizin sokakları daha güvenli

ERZURUM B.B. U-14 YAŞ GRUBU 7' İNCİ HAFTA MÜSABAKALARI BİRİ DIŞINDA TAMAMLANDI…

Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Karakoca’nın Mevlit Kandili Mesajı

Sayın Bakanım! Bu saçmalığın sorumlusunu bulamıyor musunuz?

Bu güzide zamanı fırsata çevirmek lazım…

Spor Bilimleri Fakültesinde yapılacak çok şey var…

Mevlid Kandili, Peygamberimizin insanlığa bıraktığı mirası anlamak için önemli bir fırsattır…

ASH İl Müdürlüğü denetimlerini yoğunlaştırdı

Vali Çiftçi ve Başkan Sekmen, şampiyonları kabul etti

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Fenerbahçe 5 4 0 1 11 13
2.Galatasaray 4 4 0 0 11 12
3.İstanbul Başakşehir 4 3 0 1 6 10
4.Beşiktaş 3 3 0 0 6 9
5.Eyüpspor 5 2 0 3 4 9
6.Konyaspor 5 2 2 1 -1 7
7.Sivasspor 5 2 2 1 -1 7
8.Göztepe 4 1 0 3 2 6
9.Samsunspor 4 2 2 0 1 6
10.Kasımpaşa 5 1 2 2 -2 5
11.Antalyaspor 4 1 2 1 -4 4
12.Rizespor 5 1 3 1 -10 4
13.Gazişehir Gaziantep 3 1 2 0 -1 3
14.Alanyaspor 5 0 2 3 -5 3
15.Bodrum FK 5 1 4 0 -5 3
16.Trabzonspor 2 0 0 2 0 2
17.Kayserispor 3 0 1 2 -1 2
18.Hatayspor 5 0 3 2 -5 2
19.Adana Demirspor 4 0 3 1 -6 1

YAZARLAR