Bugün, 18 Mart 2025 Salı
  • BIST 100

    10818,33%-0,40
  • DOLAR

    36,66% 0,04
  • EURO

    40,09% 0,09
  • GRAM ALTIN

    3563,86% 0,79
  • Ç. ALTIN

    5747,88% 1,25

Başkan Şadi Özdemir: Şehit aileleri ve gazilerimizin her daim yanındayız

Başkan Şadi Özdemir: Şehit aileleri ve gazilerimizin her daim yanındayız

GÜNDEM 18.03.2025 12:04:44 0
Başkan Şadi Özdemir: Şehit aileleri ve gazilerimizin her daim yanındayız

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, şehit aileleri ve gaziler ile iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar sonrasında konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, “Bu vatan için göğsünü siper eden şehitlerimize ve gazilerimize her zaman büyük şükran duyuyoruz” dedi.

BURSA (İGFA) - Bursa Nilüfer Belediyesi, şehit aileleri ve gaziler için Gold Majesty Otel’de iftar yemeği düzenledi. Programa Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ve eşi Nuray Özdemir’in yanı sıra Milli Eğitim ve Milli Savunma eski Bakanı Turhan Tayan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e vekaleten Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Yücel Akbulut, Nilüfer Belediyesi eski Başkanı Faruk Baykal, Bursa Işıklar Jandarma Astsubay Meslek Yüksek Okulu Komutanlarından Albay Semra Yiğit, Nilüfer İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Erdal Aktaş, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları ve meclis üyeleri, Türkiye Harp Malülü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Haşim Sivri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şube Başkanı Adem Erdem, Bursa Emniyet Teşkilatı Şehit ve Gazi Aileleri Yakınları Yardımlaşma Derneği Başkanı Nevin Fırtına, Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Mustafa Berkay Aydın, Bursa Muhtarlar Dernek Başkanı Erol Yılmazer, Nilüfer İlçe Müftü Vekili Kenan Aktaş, siyasi parti temsilcileri ile şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınları katıldı. 



İftardan önce Başkan Şadi Özdemir ve eşi Nuray Özdemir masaları gezerek, konuklarla sohbet etti. Duaların okunmasının ardından, ezan ile birlikte oruçlar açıldı. İftar yemeğinin ardından konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, böyle bir programda bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Birlik ve beraberlik mesajları veren Başkan Şadi Özdemir, bu vatan için göğsünü siper eden şehitlerimize ve gazilerimize her zaman büyük şükran duyduklarını ifade etti. Çanakkale’de, Dumlupınar’da, Anafartalar’da, Kıbrıs’ta ve 35 yıldır yaşanan terör olaylarında mücadele edenleri andıklarını söyleyen Başkan Şadi Özdemir, “Biz burada onları anıyoruz, böyle günlerde hatırlıyoruz. Fakat sonra aileler, kendi başlarına kalıyor. Kendi acılarını kendi içlerinde yaşıyor. Çocuklarımız, bebeklerimiz, anneler, babalar, eşler yalnız kalıyorlar. O yüzden her fırsatta her durumda onlarla dayanışma içinde olmalıyız. Onlara dokunmalıyız. Kendilerine, ailelerine, çocuklarına yardımcı olmalıyız” diye konuştu.



Katılımcılara teşekkür eden Başkan Şadi Özdemir, gecenin düzenlenmesine destek veren, Gold Majesty Oteli sahibi Şeref Güler’e de teşekkür etti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına programa katılan Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Yücel Akbulut ise şehit yakınları ve gazileri işaret ederek, onların bu vatanın en değerli emanetleri, fedakârlık timsali olduklarını söyledi. Bu kutsal emanetlere sahip çıkmak, onların uğruna can verdiği değerleri yaşatmanın en büyük sorumluluklarımız arasında yer aldığını belirten Akbulut, “Vatan uğruna verilen büyük fedakârlıkları asla unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi.



Türkiye Harp Malülü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Haşim Sivri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şube Başkanı Adem Erdem, Bursa Emniyet Teşkilatı Şehit ve Gazi Yakınları Yardımlaşma Derneği Başkanı Nevin Fırtına, birlik ve beraberlik duygularını paylaşarak, bu organizasyonun gerçekleşmesinde, başta Başkan Şadi Özdemir olmak üzere, emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye deprem konutları için ek finansman

Şanlıurfa’da firari cinayet şüphelisi yakalandı

İşgalci Netanyahu: Müzakereler ateş altında devam edecek

UNICEF: İşgalcilerin bir günde şehid ettiği çocuk sayısı son bir yılın en yüksek seviyesinde

Yemen bandıralı gemi Somali açıklarında kaçırıldı

Mısır ve Arap Birliği, işgalci siyonistlerin Gazze’ye saldırılarını kınadı

Trump ve Putin ateşkes sürecini görüştü

Yemen’den işgal rejimine balistik füze!

Mansur Yavaş Cumhurbaşkanlığı adaylığını askıya aldı!

Libya 177 göçmeni Nijerya'ya sınır dışı etti

Ekrem İmamoğlu'nun diploması iptal edildi

Rusya'da askeri helikopter düştü

İran ve Rusya ilişkileri ve bölgesel gelişmeleri görüştü

Başkanvekili Gazioğlu: Biz Bursalılara karşı sorumluyuz

Uzmanlar: Ergenlik dönemi aşılamaları ihmal edilmemeli

Kırklareli'de Pehlivanköy Belediyesi’nden iftar

Edirne Keşan'da AK Gençlik aynı sofrada buluşturdu

Şanlıurfa’da seyyar satıcılar arasında yer kavgası: 3 yaralı

Küçük iyilikler büyük mutluklara kapı açıyor

İşgalin Gazze’ye yönelik bugünkü saldırılarında 174’ü çocuk 400’den fazla kişi şehit oldu

Bakan Yerlikaya’dan sahipsiz hayvanlarla ilgili video konfeans toplantısı

Çanakkale Şehitler Abidesi'nde anma töreni

İmamoğlu: Karar hukuksuzdur!

LGS için başvuruları 2 Nisan'da başlıyor... MEB, LGS kılavuzunu yayımladı

İstanbul Üniversitesi açıkladı... İmamoğlu dahil 28 kişinin diploması iptal oldu!

EGEPLASDER'den İzmir Büyükşehir'in projesine tam destek

Siirt'te kaybolduğu ihbarı yapılan genç, kimseye bildirmeden köyüne gitmiş

Uzaydaki gözümüzden anlamlı 100 bininci görüntü!

Gazze'deki katliam Batman'da protesto edildi

Büyükşehir Belediye meclisi mart ayı toplantıları sona erdi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

Ramazanın bereketi, paylaşmanın sıcaklığı ile buluştu…

Dün “Çanakkale Geçilmez” diyen ecdadımın; bugün tankın altına yatan torunu var!

Kutlu Olsun; tüm dünyaya haykırılarak duyurulan bu mesaja…

UÇAR, AYAKKABI BOYACILARI VE TAMİRCİLERİ İLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

"Tarih Bizi Çağırıyor: Çanakkale Ruhu, Cumhuriyet’in Temelidir!"

Arz Tv Erzurum: şehrin gündemini belirlemeye devam ediyor…

DADAŞLAR AMEDSPOR'A ZEHİR OLDU

İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz’dan İmamoğlu’na çağrı var: Sakın Erzurum’a gelme!

Erzurum’da apartman yangını: 10 kişi hastanelik oldu

Vefat / Taziye

LGS için başvuruları 2 Nisan'da başlıyor... MEB, LGS kılavuzunu yayımladı

Türk mutfağı Japonya’da üniversitede ders olarak okutulacak

Bilim Kızlarla Gelecek... Geleceğin STEM liderleri yetiştirilecek

Genç Nida Hafızlık'da Bursa’ya birincilik ödülü

2025 LGS başvuru kılavuzu yayımlandı

Bursa Yıldırımlı minik mucitlerden çifte kupa

 Üniversite adaylarına sınav provası

MABEM öğrencilerinden İzmir Yüksek Teknoloji Enstitü’ne ziyaret

Bursa Gemlik'te öğrencilere 'çevre' farkındalığı eğitimi

Lise öğrencileri dünya robot yarışmasında birincilik aldı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 27 22 0 5 41 71
2.Fenerbahçe 26 19 2 5 40 62
3.Samsunspor 27 15 6 6 14 51
4.Beşiktaş 26 12 6 8 13 44
5.Eyüpspor 27 12 7 8 11 44
6.Gazişehir Gaziantep 26 11 10 5 1 38
7.Göztepe 26 10 9 7 10 37
8.İstanbul Başakşehir 26 10 10 6 4 36
9.Trabzonspor 26 9 9 8 12 35
10.Kasımpaşa 27 8 8 11 -5 35
11.Rizespor 27 10 14 3 -12 33
12.Antalyaspor 27 9 12 6 -21 33
13.Konyaspor 27 8 12 7 -7 31
14.Alanyaspor 27 8 12 7 -9 31
15.Bodrum FK 27 8 13 6 -9 30
16.Sivasspor 27 7 14 6 -12 27
17.Kayserispor 26 6 11 9 -19 27
18.Hatayspor 26 4 15 7 -17 19
19.Adana Demirspor 26 2 20 4 -35

YAZARLAR