Bugün, 26 Mart 2025 Çarşamba
  • BIST 100

    9622,33%-0,96
  • DOLAR

    38,01% 0,08
  • EURO

    41,05% 0,11
  • GRAM ALTIN

    3701,12% 0,37
  • Ç. ALTIN

    5960,84% -0,05

"TEMİZ TOPLUM" HAREKÂTI BAŞLATILSIN!

GÜNDEM 25.03.2025 15:23:00 0

AK PARTİ DÖNEMİ İSTANBUL ve ANKARA BELEDİYELERİYLE İLGİLİ YOLSUZLUK DOSYALARI DA RAFTAN İNDİRİLSİN!

"FETÖ İDDİASI" DİYE "UNUTULAN"  YOLSUZLUK İDDİALARI DA MUTLAKA KOVUŞTURULSUN!

FETÖ TAKTİĞİ OLAN "YOLSUZLUK" BAHANESİYLE AMERİKANCI KOMPLO ve YENİ BİR BÖLÜCÜ "AÇILIM"a ASLA İZİN VERİLMESİN!

SAYIN ERDOĞAN GİBİ, SAYIN İMAMOĞLU'nun da SARAÇHANE'de "VEDA MİTİNGİ" DÜZENLEMESİNE İZİN VERİLSİN!

Sn. ERDOĞAN'ın "VEDA MİTİNGİ"nde ABD BAŞKONSOLOSU VARDI, Sn. İMAMOĞLU BÖYLE BİR DURUMA İZİN VERMESİN!

19 MART AMERİKANCI FİDAN KOMPLOSU EZİLSİN! SAYIN CUMHURBAŞKANI; DIŞİŞLERİ ile "ADALET" ve İÇİŞLERİ BAKANLARINI AZLETSİN!

ABD piyonu dinci-faşist darbeci terörist FETÖ'nün, "yolsuzluk"  bahanesiyle "darbe" yapma taktiği uygulanıyor!

Hatırlanacaktır, çok şiddetli bir "yolsuzluk" kampanyası açan FETÖ, çok sayıda insanı kandırmıştı! Üstelik FETÖ'nün "yolsuzluk" iddiaları, çok geniş kapsamlı ve önemli, bir bölümü de çok ciddi iddialardı! Hattâ, Sayın Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ı da tutuklamak istemişlerdi! Sayın Cumhurbaşkanı, oğlunu uyarmış ve tedbir olarak onu arabasıyla getirip götürmek durumunda kalmıştı!

"15 Temmuz"da Türk halkı "yolsuzluğu" esas alsaydı, FETÖ kazanmıştı! Türk halkı, önemli bir bölümü gerçek olan "yolsuzluk zokasını yutmadı"; "ÖNCE VATAN!" dedi! Hattâ, son genel seçimde de halk, yüreğine taş basarak "ÖNCE VATAN!" dedi! Yerel seçimlerdeyse CHP'yi desteklemekten ziyade, AK Parti iktidarını CEZALANDIRDI!

MHP'ye de "Cumhur İttifakı"na da zarar veren yerel seçim bozgunundan hiç ders alınmadığı görülüyor! AK Parti iktidarında, Sayın Arınç desteğindeki Sayın Fidan, ipleri eline almış ve ABD'ye karşı teslimiyetçi bir siyaset esas alınmıştır. Bunun sonucu, ABD'nin kurduğu PKK-PYD "TERÖRİSTAN"ına ve İsrail'e karşı Suriye ile barışı baltalayan Fidan, ABD- İngiltere'nin; İsrail için tehlikesiz "bölünmüş, zayıf Suriye"nin gerçekleşmesi ve Rusya ile İran'ın Suriye'den tasfiyesi projesinin aleti olmuştur!

Sn. FİDAN, SİYONİSTLERİ ve ABD'yi SEVİNDİRMİŞ; TÜRKİYE'nin geleceğini tehlikeye atmıştır!

Türkiye'nin, PKK yoluyla parçalanması için ABD, komşumuz Yunanistan'ı Türkiye'nin üzerine sürmek amacıyla bir askerî üs hâline getirdiği gibi, "TERÖRİSTAN"lı  parçalanmış Suriye'de, İSRAİL de Yunanistan gibi, Türkiye'nin üzerine sürülmek üzere, bize "komşu" yapılmıştır!

Sayın Cumhurbaşkanı ve halk, Türkmenlerin PKK-PYD'ye "lokal" saldırıları, bir kalenin burcuna değil, "beden"ine bir küçük Türk bayrağı konması, "Emevi camiinde namaz kılınması" ve ElKaideci Amerikancı, kravat takılan "Şoför" yoluyla KANDIRILDI!

Aynı zamanda, Türkiye ile Suriye arasına kama sokulmuş; Rusların Türkiye'nin bir uçağı yerine, kardeş Azerbaycan'ın uçağını düşürmesi, "sineye çekilmiştir"!

Türkiye, projeden "atıldığı" F-35 uçakları için, haydut devlet ABD'nin "nobran" elebaşısı Trump'tan "ihsan" bekler duruma düşürülmüştür!

Sayın Bahçeli'nin, hiç tasvip edilmeyen
bazı ifadeler dışında,  "Kayıtsız şartsız silah bırak, teslim ol!" şeklindeki terörist PKK elebaşısı "İmralı'daki  başcâni"ye yaptığı çağrı da aylardır oyalanarak özellikle Sayın Meclis Başkanı ve PKK-DEM ile Barzaniciler ve Sayın Kılıçdaroğlu'nun Amerikancı ve bölücü PKK destekçisi siyasetini devam ettiren ve bir "kumarbaz" gibi "el yükselten" CHP'nin yeni yönetimi tarafından, ısrarla yeni bir bölücü "Açılım"a dönüştürülmek ve Türkiye, "demokratik yoldan" parçalanmak istenmektedir!

Türk halkı, her şeyi göze alarak bu ihanete asla izin vermeyecektir!

Türk bayramını, karışıklık çıkarmak için sahtekârca kullanan PKK'nın "Nevruz" adı altındaki alçaklıkları, halkta çok büyük infial doğurmuştur! Bölücü "paçavra"larla boy gösteren hainleri lânetlemek yerine, oy uğruna kürsüye çıkarmak ve "halklar" bölücülüğüne sessiz kalmak çok yanlıştır!

Sayın Özel ve Hürriyet gazetesi, PKK'nın sahtekârlığına kandığından dolayı "Nevruz"un, her şeyden önce ANADOLU ve "ORTA ASYA" TÜRKLERİNİN BAYRAMI olduğundan da bîhaberdir!

Her ülkede etnik ve dinî azınlıklar vardır; ancak TÜRKİYE'de TEK BİR HALK, TEK BİR MİLLET VARDIR; O DA TÜRK HALKIDIR, TÜRK MİLLETİDİR!

Büyük Türk milleti; Arap, Arnavut, Boşnak, Çerkes, Gürcü, Lâz, Kürt, Pomak, Roman, Zaza  bütün kardeşlerimizi bağrına basmış, Batılılar gibi ayrım yapmamıştır. Hristiyan ve Musevi vatandaşlarımız da huzur içinde yaşamaktadır.

Osmanlıyı "böl ve hükmet" siyasetiyle iç karşıklığa sürükleyip parçalayan emperyalizm, bugün de aynı yolla Kürt kardeşlerimizi kullanmaya çalışmakta; onları nankörlük ve ihanete sürüklemek istemektedir! Başta vatansever KORUCULAR olmak üzere, Vatanımıza bağlı Kürt kardeşlerimiz, ABD piyonu azılı ırkçı-faşist câniler sürüsü terörist PKK'yı ezip geçecektir!

Önceki "Açılım" bölücülüğünün drijanları olan bazı yetkililer, Türkiye Cumhuriyeti düşmanlığıyla "T.C."yi kaldırtanlar, çok ağır Anayasa suçu işlemişlerdir ve "VATANA İHANET" suçundan mutlaka yargılanmalı ve Türk milletine hesap vermelidir!

Sayın Cumhurbaşkanı, Amerikancı 19 Mart komplosunun sorumlusu, Sayın Bülent Arınç destekli eski MİT, şimdi Dışişleri Bakanı Sayın Hakan Fidan ile "Adalet" ve İçişleri Bakanlarını derhal azletmelidir!

Anamuhalefetin cumhurbaşkanı adayı olmasını engellemek için itibar suikastına uğratılan ve hapse atılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın EKREM İMAMOĞLU'nun, aynen Sayın Erdoğan'ın daha önce yaptığı gibi, SARAÇHANE'de Belediye çalışanlarıyla halka "VEDA MİTİNGİ" ile hitap etmesine, hemen izin verilmelidir! Yalnız, Sayın Erdoğan'ın mitinginde ABD Başkonsolosu vardı; Sayın İmamoğlu, elçi görüşmesinden de ders çıkararak böyle gayrimillî bir duruma asla izin vermemelidir!

Amerikancı ve bölücü HDP-DEM destekçisi Sayın Kılıçdaroğlu'nu silen Sayın İmamoğlu'nun, böyle bir duruma izin vermeyeceğine inanıyoruz.

Filiz Şahin, Alsancak-İzmir
Kemal Tunaboylu, Beylerbeyi-İstanbul
Murat Sakarya, Gazi-Ankara
25 Mart 2025

Haber Editörü

admin admin

admin@kurumsalx.com

BESO'dan esnaflara İSG alanında büyük kolaylık

Down sendromu bir hastalık değil, farklılık!

ÖHD Adıyaman Temsilciliği’nden İstanbul Barosu ve Tutuklu Belediye Başkanları için açıklama - Videolu Haber

Anahtar Parti Adıyaman İl Başkanı Alsan: 'Kalplerimizi sevgiyle, gönüllerimizi umutla dolduralım'

Başkan Altay: Çiftçilerimiz için yeni tarım modelleri oluşturuyoruz

E-postalara gönderilen sahte GİB maillerine dikkat!

Muğla'da bayram tıraşı ile evlere misafir oluyor

Batman'da araçta 4 kilo metamfetamin ele geçirildi

İşgalciler, son 24 saatte 39 Filistinliyi şehid etti

Adalı (HİNİÇ) Derneği Başkanı Erol Polat: 'Kur’an’ın mesajlarına kulak vermeliyiz'

Sakarya'da fidanlar SGM’de hayat buldu

Muğla Ortaca'da özel öğrencilerle erken bayramlaşma

Alemdar, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi

Sudan ordusu Hartum havaalanını paramiliterlerden geri aldı

Yapıcıoğlu'ndan Kadir Gecesi mesajı: Kur'an'ın mesajına sımsıkı sarıldığımızda tarihimizin en şerefli sayfalarını yazdık

Hikmetin İzinde Öğretmen Akademisi'nin dördüncü dönemi tamamlandı

Bursa Nilüfer’deki muhtarlar 2025 projelerini planladı

Bursa'da tatlıcılara ve pastanelere bayram denetimi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: KAAN seri üretime geçecek

Karatede Sakarya’yı gururlandırdı

Mardin çarşı esnafı: O eski bayramları arar olduk

Doç. Dr. İshak Şan’dan Kadir Gecesi mesajı

Milletvekili Şan, müjdeyi verdi

Sakarya Söğütlü’de Ramazan coşkusu

Muğla'da minikler diş sağlığını eğlenerek öğrendi

Yapıcıoğlu: "Gazze'de açlık, soykırım ve vahşet devam ediyor"

Çocuklara Ramazan ruhunu yaşatmak adına tekne orucu iftarı verildi

Ramazan Bayramı öncesi çarşı ve pazar hareketlendi

Japonya'da orman yangını konrtrol altına alınamıyor

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Kadir Gecesi mesajı: Dualarımızda mazlumlara yer verelim

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

TEKSTİL VE MODA TASARIMI BÖLÜMÜ İLK KEZ AKREDİTE EDİLEREK ÖNEMLİ BİR BAŞARI ELDE ETTİ

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ İLE ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Gelin bu gece “samimi” olarak hep beraber zalime zulüm dileyelim…

Karakoca: rahmet ve mağfirete nail olmak için büyük bir fırsat…

UÇAR’DAN MESAİ ARKADAŞLARINA İFTARLIK JESTİ

İl Özel idare spor Türkiye Şampiyonası için Yola Çıktı

Atatürk Üniversitesinden Kadim Bir Miras: İşfe’Lena Duası Belgeseli

SERKANDAŞ SİGORTA BÜYÜKLER AMATÖR KÜME PLAY-OFF MÜSABAKALARI NEFES KESMEYE DEVAM EDİYOR..

Bir Şehrin Duası“İŞFE’LEN”

Erzurum İl Hayvanları Koruma Kurulu olağanüstü toplandı…

Hikmetin İzinde Öğretmen Akademisi'nin dördüncü dönemi tamamlandı

Muğla'da minikler diş sağlığını eğlenerek öğrendi

Ankara Keçiören'de minik eller toprakla buluştu

Tohum bombaları toprakla buluşacak

Bursa İnegöl'de Gülfidan öğretmene Bakan Tekin'den sürpriz kutlama

Balıkesir'den öğrencilerden Başkan Akın'a sınav ücreti desteği teşekkürü

Bakan Tekin, Bursa'daki öğrencinin seçim vaadini yerine getirdi

MASKİ çalışanlarına mobbing farkındalığı eğitimi

Muğla Büyükşehir’den kadınlara güç katan eğitim

Bursa Büyükşehir, üniversite adaylarının yanında

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 27 22 0 5 41 71
2.Fenerbahçe 26 19 2 5 40 62
3.Samsunspor 27 15 6 6 14 51
4.Beşiktaş 26 12 6 8 13 44
5.Eyüpspor 27 12 7 8 11 44
6.Gazişehir Gaziantep 26 11 10 5 1 38
7.Göztepe 26 10 9 7 10 37
8.İstanbul Başakşehir 26 10 10 6 4 36
9.Trabzonspor 26 9 9 8 12 35
10.Kasımpaşa 27 8 8 11 -5 35
11.Rizespor 27 10 14 3 -12 33
12.Antalyaspor 27 9 12 6 -21 33
13.Konyaspor 27 8 12 7 -7 31
14.Alanyaspor 27 8 12 7 -9 31
15.Bodrum FK 27 8 13 6 -9 30
16.Sivasspor 27 7 14 6 -12 27
17.Kayserispor 26 6 11 9 -19 27
18.Hatayspor 26 4 15 7 -17 19
19.Adana Demirspor 26 2 20 4 -35

YAZARLAR